Joe Knoxwill

sonex98

Újonc
Játékos
Üzenetek:15
Joe Knoxwill
lost.png
Joe Knoxwill egy nomád életet élő motoros, aki hosszú éveken át vándorolt keresztül Amerikán - hátán hordva a The Lost MC colorját. Az utakon töltött idő alatt szoros barátságot kötött Stanley Buck-al, aki szintén egy nomád motoros volt. Los Santos-ban alapítottak meg egy új chaptert. Végleg lekerült mellényükről a Nomad felvarró, felváltotta a Los Santos patch.

A The Lost MC új chapter tagjaként Joe gyakran volt részese konfliktusoknak és küzdelmeknek, amelyek az életstílusuk és hatalmi viszonyaik velejárói voltak. Vice Presidentként élete részeként kezelte a klubb dolgait és tagjait. A klubtagok és a társak közötti kölcsönös tisztelet alapvető fontosságú, hogy egy erős és összetartó közösség alakuljon ki. Nem hagyta figyelmen kívül a klubbon belüli vitákat soha. Ezeket mindig jól kezeli, és legjobb tudása szerint próbálja megoldani.

A 49 éves Joe egy szenvedélyes alkoholfogyasztó, ami néha negatív hatással lehet viselkedésére. Számára elengedhetetlen a nők társasága és az éjszakai élet. Néha pár szál jointot is elröppent, de ez nem jellemzi életét.
Joe személyiségében a hatalomvágy és a megaláztatás elviselhetetlensége találkozik. A klubb tagjaiért való elkötelezettsége és lojalitása szélsőséges cselekedetekre is ösztönözheti. Joe elvárja, hogy mindenki tisztelettel kezelje őt, és a megaláztatást nem tűri el.
Joe motorjával, ruháival és rengeteg életében szerzett tapasztalattal érkezett meg Los Santosba.

Fontos megjegyezni, hogy Joe rasszista beállítottságú, ami a személyiségének sötétebb oldalát mutatja. Ez a vonás kihatással lehet kapcsolataira is.
 
Utoljára szerkesztve:

Kinézet személyre szabása

Top Alsó