Sziasztok! Nos, kezdjük a legelején.
MG: MG mert valaki arra jár? Vicc, erre csak ennyit tudok mondani. Nekem is volt olyan hogy a világ végén út nélküli terepen raboltunk, a rendőr megjelent és lelőtt minket valahogy... Van ilyen hogy valaki pont arra jár, nekünk se volt problémánk ez. Arra jött, meglátott, kész. El kell fogadni.
A motor pedig felismerhető szerintem, már csak rendszám alapján is, mivel "AND" van benne, ezt tudja Richard is. Emellett attól mert a kocsi ott van,
bármely más látószögből látható voltam, kivéve a kocsi mögül, láthatja a tetoválásaim, a hajam, az egész testem. Nem olyan nagy az a kocsi, ha mellé állsz a kocsinak akkor nem látni, ezt le is tesztelhetitek.
Látni tisztán ha nem a kocsi mögé állsz.
DM: Miért lenne DM? Richard csak nyomott egy setHP-t, csak rossz ID-re

, Viccet félre téve nálam mindig van fegyver, előtte rádióztam hogy vadászni megyek, mindig van nálam snspistol,
ő IC azt tudta hogy nálam fegyver van, illetve 2x GBC gyilkosság, fegyvertartás, menekülés a vád, nem hiszem hogy ilyen esetben ez DM. Emellett a szabályzatban az áll, hogy
le lehet lőni a rendőrt, ,,ha illegális tárgy van a járművedben és indokolt feltételezned, hogy át fogják vizsgálni az autódat." Mivel engem fegyvertartásért köröznek, valószínű átnéztek mindent, ami az enyém, vagyis a frakció minden tárolóját...
Nagy, nagyon nagy esély van rá hogy bukik az illegális tárgy, emellett volt is nálam illegális dolog akkor is(az orrvadászatból szerzett húsok).
PG: Ezt nem is értem, ki hősködött? Mert
távolról lelőtt egy rendőrt aki be akart engem vinni?
Lassabbak vagytok pár perccel rajtam kívül mindenki meghal ott, nem unalomból, hanem olyan vádakat mondtatok már rám....Ha OOC nem mondom ki lőtt ötletetek sincs még most se ki ölt meg, max kill logból. PG-re egy példa: Fegyvert tartanak rád te pedig elfutsz. Semmi ehhez hasonló nem volt, távolról kaptatok egy fejest és kész.
Ezekre ennyi a válaszom, már vártam amúgy. Illetve ha már itt járunk!? Hogy is van ez, megkérdezed OOC hogy ez MG volt vagy mi, elmondom hogy ki ölt meg, erre IC elkezdesz nyomozni utána mert ő is ott ment el autópályán?

Mert ez történt... RP szerint több 100 ember ment el akkor a pályán, nekem egyszer egy FA ezt mondta, nem lehet azért keresni senkit mert motoros és ott ment el, elvégre te is mondtad "több ezer olyan motor van".
Tetoválás, meg "ott ment el" alapján nem hiszem hogy lehet nyomozni...