Nem lehet vele normálisan RPzni mert az RPjéből érződik, hogy ő felsőbbrendű és nem érdekli semmi. Én csak próbáltam ráébreszteni, hogy a stílusa nem vezet semmi jóhoz. Picit durva voltam de akár a szerveren akár Discordon írom meg neki mivel az is OOC felület és az is OOC minősítés. Mikor még Kitty Dreak volt a karaktere lehetett vele normálisan RPzni, beszélgetni szinten mindenről. Aztán eltűnt és mikor ismét felbukkant a szerveren CKzott és hozott valami különleges katonát vagy külöleges alakulatba tartozó csajszit. Még Discordon beszélgettünk erről, hogy szereti az ilyen dolgokat és szívesen lenne tagja egy ilyennek. Akkor is normálisan lehetett vele beszélgetni. Na az a karaktere is eltűnt utána egy darabig nem láttam a szerveren aztán vissza jött egy újabb karakterrel Anna, akivel Ashley Madison karakterem szintén összebarátkozott de akkor már érződött rajta, hogy szinte szarik másokra és nem érdekli mások véleménye de még lehetett vele bizonyos szinten normálisan beszélni. Na megint CKzott és nem tudom mi lett a neve de annyit tudok, hogy Maverick Carter (Rúni) testnevelés órát tartott amelyen Dr. Ashley Foster már CKzott kiskarakterem is résztvett mert az ULSA hallgatója volt. Legalább fél óra elment azzal, hogy Rúni próbálta elzavarni mert folyton megzavarta a tesi órát. Az elején még vicces volt, hogy hé ipse meg egyéb szöveget lenyomott Rúninak de utána kezdett engem is zavarni, hogy nem lehet tőle tesi órát RPzni. Ezek után egy másik admin közbenjárásával el lett zavarva onnan és utána még kb 5 percig tesiztünk úgy hogy kb 10-15 perc volt a tesi óra amit ha nem zavar meg azzal a karakterével 1 órás lett volna. Sajnálom, hogy ilyen szavakat kell használnom de én azt vettem észre hiába CKzik egyre inkább olyan "szarok mindenre és mindenkire" viselkedésű IC és OOC is. IC esemény alatt nem csesztem fel magam egyáltalán. IC esemény egy koccanás volt te mondtad, hogy kurva jó én mondtam, hogy szerintem is. Kiszálltál odajöttél kérdeztem jól vagy semmi válasz beszálltál a kocsidba kihajtottál én megnéztem a tuningokat miket rakok majd az autómra ha lesz annyi pénzem mikor végeztem ezzel nézegetted a kocsim rendszámát én bemutattam neked közben telefonáltál és akkor hajtottam el. Vissza mentem akkor már jöttek a rendőrök. Mondtam is utána, hogy mivel szerelő vagyok teljesen ingyen megjavítom az autót erre sem válaszoltál csak a rendőröknek mutattad a kárt. Mikor vissza kaptam a jogosítványomat és kaptam a bírságot 2. alkalommal is jeleztem, hogy szerelő vagyok és teljesen ingyen (100% kedvezmény) megjavítom az autódat de semmi reakció nem volt másodszorra sem. Mit várjon az ember tőled ha kérdezem, hogy jól vagy és semmi válasz mintha ott se lennék. Na ha akkor féltetted az autódat de viszont előtte mikor Lordyval beszélgettem a Kockaparknál akkor a haveroddal úgy száguldoztatok a környéken többször is mintha csak a Need for Speedben lennétek. Közben a PD meg folyamatosan üldözött valakit a környéken. Ha akkor koccantok valakivel netalán egy rendőrrel aki az üldözésben részt vesz akkor mi történik? Nem azért én is tudok úgy vezetni de én legalább figyelek és törekszek arra, hogy ne Need for Speed Underground formában vegyem be a kanyarokat átlagos városi vezetésnél ha A pontból B pontba megyek még akkor se ha bivalyerős sportkocsi van alattam. Nagyon sajnálom, hogy OOC minősítettelek és ha tehetném visszacsinálnám az egészet. De a tény az tény és én úgy vettem észre akárhányszor CKzol és új karaktert hozol annyiszor veszítesz valamit abból a Sztojkából akit még akkor ismertem meg mikor a karakteredet Kitty Dreaknak hívták. Mintha a lényed egy fontos részét veszítenéd el minden CK után és a végén egy saját magadon kívül nem érdekel senki és semmi ember válik belőled. Sztojka téged akkor ismertelek meg mikor ugye Kitty Dreak volt a karaktered. Egy szeretetre és tiszteletreméltó, sokoldalú, mindig megfelelő és tartalmas RP-t toló embernek ismertelek meg akire mindig is felnéztem és csodálattal néztem az RP-det (bár sosem említettem ezt neked). Őszintén szólva hiányzik nekem az a Sztojka. Akkor még sokkal elviselhetőbb volt az RP-d is. Most? Körülbelül olyan RP-t nyomsz, hogy ha lenne GSA meg működne a Városházán a bíróság és valaki rosszul nézne rád már az illető a vádlottak padján ülne és az ügyvédje hallgatná a szemtanúk beszámolóját az esküdtszék meg döntene, hogy ártatlan vagy életfogytiglan. Nem hiszem, hogy ezzel sokat segítenék magamon de nekem ez a véleményem és úgy éreztem fontos, hogy ezt mind közöljem mert ha picit is fontos volt neked a közös barátságunk IC akkor elgondolkozol, hogy Kitty Dreak óta hogyan változtál meg ilyen nagy mértékben. Őszintén remélem, hogy egyszer visszatalálsz régi önmagadhoz. Mivel nagyon sajnálom, hogy OOC minősítettelek ezért önként vállalok 240 perc azaz 4 óra AJ-t.