Jazeel Mack - Laca

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.
M

manki

Vendég
Vendég
panaszkonyv.png

Neved: Jazeel Mack
Adminisztrátor(ok) neve: Laca
Panasz oka: Nem megfelelő bírálat
Panasz kifejtése: Tegnap kaptam DM, Fair play figyelmen kívül hagyása miatt jailt.
Az ital leadónál adtam le a bort, mögém jött egy maszkos, elkezdett írni, végül nem írt semmit, elővettem egy baltát, rá egy másodpercre elővette a fegyvert, ami miatt leütöttem.
Fair play-t nem értem, mivel megvártam, mit ír és miután elővette a fegyvert, akkor ütöttem le.
Szerintem dm nem történt, mivel azért ütöttem le, mert elővette a fegyvert, miután mögöttem állt pár másodperce maszkba. Ugyan ilyen ruhába raboltak ki a piacnál is, így selythettem, hogy rabolni jött, viszont így is megvártam, hogy elővegye a fegyvert.
Logom sajnos nincs, mivel a tegnapi restart óta nem indul el az altv, újraraktam és így eltűnt.

Bizonyíték (kép, log, videó): Ezzel a log részlettel indokolták a dm-et: https://i.imgur.com/RmGETE6.png , viszont itt is az látszik, hogy amíg nem vette elő a fegyvert, addig nem ütöttem le, csak utána.
Megjegyzés: Az ügy alatt véleményem szerint elég elfogult stílusba írt az admin, tpp miatti mg és egyéb indokokat felhozva.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,461
-
Szia Jazeel!

Már vártam, hogy megszülessen a fenti panaszkönyv. Túl sokat nem fűznék az esethez, pusztán az alábbi pontokat:

- Háttal álltál mikor odaért Sergio, még ha maszkban is volt, már elővetted a baltát 21:35:58-kor, ahogy a képen is látszik. https://i.imgur.com/xvHiOg0.png
- A KILLOG alapján 21:35:59-kor már meghalt Sergio, tehát egy másodperc alatt megfordultál (még mindig háttal álltál neki) és instant megölted. [21:35:59] [KILLOG] Sergio Ascaso meghalt 2021.7.16. 21:35:59-kor egyéb által.
- Úgy kezdted a beszélgetést, idézem: [21:39:28] Jazeel Mack: (( kiakart rabolni a leadónál és amikor vette elő a fegyvert leütöttem ))
  • Honnan tudtad, hogy kiakar rabolni? - Mert maszkban volt?
  • A képen is látszik, hogy előbb vetted elő a baltát, mint ő a pisztolyt.
- Konkrétan esélyt sem kapott arra, hogy leírhassa mit szeretne, mert a baltád elővétele után rántott fegyvert Sergio, utána egy szempillantás alatt meg is halt.
- A beszélgetés alatt végig azt hajtogattad, hogy a maszk miatt rántottál baltát - Itt pedig felmerül a kérdés, hogy minden maszkossal így jársz el?
- [21:47:35] Jazeel Mack: (( elővenni a fegyvert és leütni nem egyenlő )) - Pedig pontosan ez történt, egy másodperc leforgása alatt.

Több hozzáfűznivalóm nincs, várom Dani bírálatát.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó