M
manki
Vendég
Vendég
Neved: Jazeel Mack
Adminisztrátor(ok) neve: Laca
Panasz oka: Nem megfelelő bírálat
Panasz kifejtése: Tegnap kaptam DM, Fair play figyelmen kívül hagyása miatt jailt.
Az ital leadónál adtam le a bort, mögém jött egy maszkos, elkezdett írni, végül nem írt semmit, elővettem egy baltát, rá egy másodpercre elővette a fegyvert, ami miatt leütöttem.
Fair play-t nem értem, mivel megvártam, mit ír és miután elővette a fegyvert, akkor ütöttem le.
Szerintem dm nem történt, mivel azért ütöttem le, mert elővette a fegyvert, miután mögöttem állt pár másodperce maszkba. Ugyan ilyen ruhába raboltak ki a piacnál is, így selythettem, hogy rabolni jött, viszont így is megvártam, hogy elővegye a fegyvert.
Logom sajnos nincs, mivel a tegnapi restart óta nem indul el az altv, újraraktam és így eltűnt.
Bizonyíték (kép, log, videó): Ezzel a log részlettel indokolták a dm-et: https://i.imgur.com/RmGETE6.png , viszont itt is az látszik, hogy amíg nem vette elő a fegyvert, addig nem ütöttem le, csak utána.
Megjegyzés: Az ügy alatt véleményem szerint elég elfogult stílusba írt az admin, tpp miatti mg és egyéb indokokat felhozva.