Üzenetek:19
Jaydee Banks
Neved: Jaydee Banks
Játékos(ok) neve: Sean Mercer
Panasz oka: Powergaming szabálypont megsértése, pontosabban: "leugrani úgy egy tetőről, épületről aminek a következményei nem kerülnek szerepjátszásra"
Panasz kifejtése: A rendőrök gyalog üldöztek engem. Egy tetőről lezuhantam a menekülés közben saját hibámból adódóan, aminek következményeit megfelelően RP-ztem: törött lábak, ami következtében a menekülést félbeszakítottam és nem keltem fel a földről. Sean Mercer szintén utánam esett, viszont velem ellentétben ő nem RP-zte valósághűen ennek az esésnek a következményeit. Vállra/hátra esett az RP-je alapján. (vállát és hátát ütötte meg az esés során, ruhája egy helyen ki is szakadt. [Sean Mercer] ) A képen amit a bizonyíték résznél csatolni fogok, látható, hogy ez nem egy kis esés volt. Sean ezután azt RP-zte, hogy a sérült vállát "mozgatja", illetve támasztja a "sérült" kezét. (Sean Mercer mozgatja meg a vállát) A balesetet követően hanyagul viselte annak következményeit, mentőre nem szorult, ellátást nem kért, ami teljesen irreális egy ilyen szituációban. A hab a tortán, hogy egy apró fájdalomként élte meg ezt és állt az intézkedés közben, mintha nem éppen most zuhant volna le 10 méter magasról. Mikor felállt az esés után és a társa rákérdezett állapotára, ő annyival letudta ezt, hogy: “Sean Mercer mondja: Megleszek, aha.”
Röviden összefoglalva, hanyagul és irreálisan RP-zett egy balesetet, a következményeket teljesen figyelmen kívül hagyva. Végül Sean azt felelte OOC chaten amikor rákérdeztem erre, hogy szerinte "mind a ketten mehetünk a szerkesztőbe" amit abszolút nem értek, hiszen én a sérüléseket megfelelően RP-ztem, vele ellentétben.
Bizonyíték (kép, log, videó):

Log:
[ 7243062] [b3570_GTAProce] MainThrd/ *** vállát és hátát ütötte meg az esés során, ruhája egy helyen ki is szakadt. [Sean Mercer]
[ 7297234] [b3570_GTAProce] MainThrd/ *** Sean Mercer mozgatja meg a vállát.
[ 7304625] [b3570_GTAProce] MainThrd/ Jairo Martinez mondja (Sean Mercer) felé: Jól vagy?
[ 7305500] [b3570_GTAProce] MainThrd/ Sean Mercer mondja: Kurva isten.
[b3570_GTAProce] MainThrd/ Sean Mercer mondja: Megleszek, aha.
[ 8023343] [b3570_GTAProce] MainThrd/ *** Sean Mercer támasztja meg sérült kezét a mellényén, próbálja tartatni.
Megjegyzés: Nincs