Elfogadva James Kenneth----Laca

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Champion

Haladó
Játékos
Üzenetek:18
unban.png

Név: James Kenneth
Adminisztrátor neve: Laca
Indok: FUN,NONRP [NINCS UB]
Tiltás időpontja: 2023-09-17 21:20:28
Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Nem volt még ilyen.
Miért kérsz unbant: Lényegében azért szeretnék kérni, mert egyrészt igazat is szeretnék adni az adminisztrátornak ilyen téren mert nyilván bűnös voltam én is, ez nem is tagadás. Más részt pedig kicsit, "túlzásnak" éreztem ezt az eltiltást, ugyan is a Discord / FaceNetwork / Fórum / ezek azok a helyek ahol teljesen kilettem tiltva, ezt....ezt nem nagyon értem sajnos, mivel tényleg volt egy kis Fun része a dolognak, és volt Nonrp része is a dolognak ez teljesen igaz, de ez egy elég nagy büntetés személy szerint én így gondolom. Nem sértettem meg senkit, illetve a közösséget sem romboltam, sőt egy rossz szó sem hagyta el a számat hogy véletlenül is egy adminisztrátort megsértsek. Mikor elkezdtem megbeszélni az illetékes adminisztrátor ellátó személyel, akkor elég személyeskedésbe ment át az ő része ilyen téren, illetve kicsit lekezelően lettem előállítva, pontosítok egy kicsit jobb fogalmazás terén. [ Nem érdekelte mit mondok ] De itt vissza térve, szeretnék én is vissza csatlakozni, illetve az elmúlt pár hónapban átgondoltam az egészet.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Esetlegesen az ilyen [IRL nehéz napokban ] jobban figyelnék a szabályokra, és illetve ha az megkívánja a stílusomon is.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Itt megint csak azt szeretném megjegyezni hogy egy részt igen, más részt nem. Azért igen mert tényleg történt egy kis Nonrp, illetve egy kis Fun, de ezt a büntetést elég erősnek érzem úgy hogy mint fent említettekben. /Nem bántottam senkit/Közösséget nem romboltam/Adminisztrátoroknak-Játékosoknak mindig a megfelelő figyelmet, hangnemet adtam / lényeg ami lényeg, kicsit túlzásnak éreztem ezt. Itt még a végén jelezném hogy igen, vártam azért lassan 4 hónapot, hogy biztos eltudjam dönteni azt hogy készen állok erre, vagy sem.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó