Név: James Addisom
Adminisztrátor neve: hayden chapman,dani
Indok: ooc hazugság,vádaskodás by Dani. Rafi chat floodolás dobókockával,OOC stilus,nem futsz el rp alól
Tiltás időpontja:
2021,07,21 22:46:22 és 2021.07.21 22:46:13 by dani ooc hazugság,
2020,07,03 14:49 ooc hazugság,vádaskodás by dani
A 2közt 1év telt el
2020,07,03 14:18:18 rafi chat floodolás
2020,07,03 15:54:41 rafi chat floodolas
Meddig tart a ban: örökre
Hányszor voltál tiltva a szerverről: 1x örök és ugyan azon a napon 15perc kulombséggel 1órára
[size=12pt]Miért kérsz unbant: Azért szeretnék unbant kérni mivel jól éreztem magam már akkor is a szerveren.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: nyugodtabb és emberibb viselkedést mutatni az adminisztrátorok felé.Egyben jobban oda figyelni a dolgokra.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Részben jogosnak részben pedig nem,chat floodolást dobókockával ezt megértem OOC stilust elfogadom mivel ténylegesen nem kelett volna idegességembe felháborodva lenni megkelett volna értenem rafi-t és nem veszekednem vele.Nem futsz el rp alól 50/50%ban mivel ha rp van akkor a mentösnek se kellene elmennie 5percekre afkolni ha bele kezd az rp be akkor fejezze be ha szólt volna hogy várjak 1 5percet problémája van persze megértem ott ültem a kórházba szaladgált minden orvos ossze vissza ő elválalt majd elkezdte az rp-t és az első sor után le afkolt persze 1 szót nem szolt és én fogtam magam feláltam és kimentem elmentem a ruhaboltba felöltöztem és 1 10perc múlva jött rafi hogy én ne fussak el rp elől persze ott en már dühös voltam amit nem kelett volna hanem higgadtan nyugodtan megbeszelni hogy vissza megyek és folytassuk de hát 15perc várakozás után már az embernek visszamenőleg nincs kedve rp-zni mikor már másik rp be voltam benne.