Üzenetek:96
Jairo Martinez
Neved: Jairo Martinez
Adminisztrátor(ok) neve: Csirmász, Simon, Relay.
Panasz oka: Szankció túlgondolása, "korrupció" (Bármit követnek is el az adminok, nincsenek szankcionálva.)
Panasz kifejtése: No, a panaszom kivételesen nem az én szankciómról fog szólni, csupán már nincs veszteni valóm, így megírom a véleményemet, amit a szerveren játszó játékosok nagyrésze lát, csak nem mer szólni, mert instant bant kapna. Nagyon sokszor volt olyan, hogy Relay és Simon funoltak, MG-ztek, igen keményen, játékosokkal próbálják betartatni azt, amit igazából sosem tartottak be ők sem. Csirmász igazából jelenleg nem követett el hatalmas bűnt, az UCP-m alapján még talán jogosnak is tartom, nem is háborogtam neki érte. De azért ő sem ártatlan, próbálja betartatni Velem a szabályzatot, amikor Elegy-el rammolja a PD-s autókat, kilőtt kerekekkel járkál, gondolom drift kit-nek hitte akkor ezt az esetet, amiről szintén készült egy PK jogos is lett ellenük. Szankció sehol, szavak röpködnek hogy házon belül intézzük. Kérdezem én mint egyszerű játékos. Milyen szankciókról van szó? Ejnye Relay, főadminként be kéne tartani a szabályzatot. És le van tudva? Annyira unja már ezt sok mindenki, még sincs semmi téve ellene. Ideje lenne elkezdeni tényleg rendet tenni házonbelül, nem csak a szavakkal dobálózni.
Bizonyíték (kép, log, videó): A régebbi PK-kat kell visszanézni, és megvan a bizonyíték.
Megjegyzés: Nem személyes, egyáltalán. Őszintén bevallom, hogy én is fostam szólni érte, mert úgy is egyből bant kaptam volna. UB-t nem várok, nincs is szükségem rá, de akik még szeretnének játszani, azok kicsit megkönnyebbülnének.(Szerintem)