Járműbe szállás közbeni bug

Sense

Haladó
Adminsegéd
Üzenetek:24
Rhett Diaz

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Rhett Diaz / Popstar Sense «

Hiba megnevezése

» Karakter lefagyása «

Hiba bővebb leírása

» Az adott jármű esetén azt tapasztaltuk, hogy beszállásnál a karakater lefagy. Beszállás gombot megnyomva a karakterünk oda sétál az ajtóhoz és miután kinyitotta az ajtót hirtelen lefagy. Ebből adódóan be se száll a járműbe, megszakad az animáció. (Autó ID: #30592) «

Csatolmányok

» [Videó] «

Egyéb megjegyzések

» Az eset során próbáltuk a játék újraindítását és animáció pozicionálást, de ezek közül egyik sem segített. Egyedül az oldotta meg, hogy az autó tulajdonosa letakarta ponyvával az autót és utána leszedte. «

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,597
Silay Denzel
reprodukálás kéne ehhez, mert míg nem tudom reprodukálni, sajnos nem tudok rá mit kitalálni

Kosurasag

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:78
-
Nálam is többször jelentkezett ez a probléma, általában sok óra játék után teljesen random jön elő. (Észrevétel! Ha sokszor váltottam dimenziót pl.: Autóker böngészés, ruhabolt, fodrász miegyebek... Akkor hamarabb jelentkezett, olykor a hud is elbuggolt). Nekem eddig a resi minden alkalommal megoldotta.

Jumi

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:78
2004Titto!
Nálam jött elő tegnap ez, sem relog sem bármi egyéb nem oldotta meg, csak a ponyva. Eddig csak a kockaparknál történt ez velem, sehol máshol. És mindig közvetlenül a bejelentkezés után.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó