Inventory bug

toeszli

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:75
Ellie Johnson / Kate Cullen

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» toeszli «

Hiba megnevezése

» inventory duplikáció bug «

Hiba bővebb leírása

» a mai este folyamán ketten @Pepe vel a kocsink csomagtartójába pakolásztunk, mikor hirtelen mindkettőnknek megváltozott az inventorynk. Bug-ra gyanakodva megpróbáltunk onnan áthúzni tárgyakat és sikerült. A másik inventory játékossal sikerült egyeztetnem (mivel az iratokat is láttam, tudtam ki az) és nála pedig megmaradt minden tárgy amit áthúztunk (pl fegyver, távirányítós kisautó). «

Csatolmányok

» «

Egyéb megjegyzések

» Válasz «

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,152
Silay Denzel
Tudunk reprodukálási folyamatot? Továbbá, ez az első, hogy találkoztál ilyesmivel?

Zsoltii

Újonc
Játékos
Üzenetek:7
Paige Holloway
Tudunk reprodukálási folyamatot? Továbbá, ez az első, hogy találkoztál ilyesmivel?
Nekem is volt egyszer ilyen, véletlen egy körfűrészt ki is vettem más inventoryjából, de nem volt róla kép vagy videó.
Akkor írtam is Relaynak ezzel kapcsolatban, de mivel neki a log azt jelezte hogy az autó csomagtartójából vettem ki a körfűrészt, így nem hitte el.

toeszli

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:75
Ellie Johnson / Kate Cullen
Most 2 percig nyitva volt a csomagtartó és az inventory, nem állt át másikra

Zsoltii

Újonc
Játékos
Üzenetek:7
Paige Holloway
Én lennék a másik játékos akinek az invetoryja odabugolt toeszlihez és miután éjszaka leléptem, most reggel pedig újra fel, a tárgyak amiket kivettek az inventorymból, azok eltűntek (egyeztettem vele és vissza fogja adni a tárgyaka), mindaddig míg nem léptem le a szerverről, addig nálam is megvoltak a tárgyak és használni is tudtam, relog után viszont eltűntek.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó