Injekciók/Betegség rendszer feljavítása.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Feri

Pletykafészek
Adminsegéd
Üzenetek:125

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Francis Parker / toxicakiferi «

Ötleted leírása

» Különböző betegségek és arra való injekció rendszer. A drog kereskedelmet is fellendítené. Új gyógyszerek, Oxi. Az elképzelés az hogy bővítsük egy kicsit a gyógyszerek tárházát, és a betegségekét.
Szerintem nagyon /emberi végbél termék/ lenne az ha a script adogatná ránk, full random. Betegségek szerzéséhez bizonyos kondicióknak kellene teljesülnie ÉS/VAGY egy /makemesick parancs. Ami kiad egy felületet és válogathatunk különböző betegségekben amikben szeretnénk hogy a karaktereink szenvedjene. Ebben lehetne diarrhea-tól kezdve mondjuk cukorbetegségig. Egyszerre csak egy betegsége lehetne valakinek és vannak válogatható betegségek, tehát ideiglenesek és permamensek. Az ideiglenes betegségekből tudsz mondjuk hetente egyet választani, a permamens betegségekből meg csak egyet és azzal szenved a karakter CK-ig vagy teljes meggyógyulásig amit az MD eltávolíthat róluk. Persze nyílván a cukorbetegséget nem fogja lelőni az MD rólad (nagy valószinüséggel). «

Csatolmányok

» «

Egyéb megjegyzések

» «

ohhoney

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:45
Anna
Támogatom az ötletet, több RP lehetőség lenne az MD és a civilek között ezzel fellendítve a kapcsolatokat és az MD javára is mehetne, mivel aki szeretne ott lenni a frakcióban, volna is mit RP-zni bőven! Emellett a további frakcióknak is javarészt kedvezne, gondolok itt kivizsgálásokra, akár egy nyomozásra, vagy akár egy szerveren belüli kisebb hierarchiára, például egy államon belüli influenza járványra. (De ezért ne váltsunk ki zombi apokalipszist). A keményebb betegségeket viszont szerintem opcionálisra lehetne tenni, ha mondjuk valaki rövid ideig szeretne vinni egy karaktert mert kipróbálna valamit, és esetleg úgy döntene, hogy egy szívbetegség, vagy leukémia vigye el. Viszont szerintem nem kell túlmacerázni, előre megbeszélt RP szálként is lehet csinálni, viszont ha mondjuk az illető szívbeteget RP-zne, vagy cukorbeteget, és mondjuk valami éppen történne, akkor össze eshet a karaktere. Ötletnek szuper lenne, legalábbis azoknak az embereknek akik valóban szeretnek RPzni. Viszont szerintem kicsit átkéne nyálazni, hogy pontosan hogy is legyen!

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,193
-
Head of Staff hozzászólás
Visszajelzések vagy épp annak hiánya miatt úgy néz ki nincs szükség módosításra.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó