Illegál - Rendvédelem beszélgető

Relay

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,107
-
Mindig is érdekes és felettébb idegtépő téma szokott ez lenni. Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás abban, hogy a két oldal megfelelően tudjon együtt működni?

Esetleg van valami amiben kellene változtatni az illegálnak hozzáállás terén? Esetleg scriptek vagy szabályzat terén?
Esetleg a rendvédelemnek van valami amiben kellene változtatnia hozzáállása terén? Esetleg scriptek vagy szabályzat terén?

Szerintem mindig a kommunikáció volt a kulcs. Bár a legnagyobb "hátrány", hogy sokan csak kizárólag az egyik oldalt erősítették egész életükben. Amivel amúgy probléma nincs, csak kizárja azt a lehetőséget, hogy a másik helyébe képzeljük magunkat.

Szerintetek?

Megkérem a hozzászólókat, hogy kulturált, tiszteletteljes módon közölje a mondandóját, véleményét. Köszönöm a megértést.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,464
Mind a két oldalon a mentalitásnak kell változtatni. El kell engedni azt hogy csak win helyzet alakuljon ki. Törekedjünk a win win szituációkra. Legegyszerűbb példa. Autóker kivisznek két autót az egyiket leadja az illegál a másikat a rendvédelem. Onnantól egyik sem egy el keserű szájízzel. Illetve illegál oldalon a legnagyobb baj, hogy mindenki félti, és menteni akarja a megszerzett "vagyont", mondván jó lesz az másik későbbi koncepcióba.

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:725
Melina Wong
Ja. Roppant megosztó kérdés amúgy. Szerintem a megoldás az a kollektív rálátás lenne mindkét fél részéről. Elég sokan voltak már a vonal mind a két oldalán, mégis úgy érzem, hogy elfelejtik. Ahogy érzékelem, döntő többségben nem azok a személyek a neheztelő tényezők akik már voltak mindkét oldalon, hanem azok akik mindig csak az egyik oldalt erősítik. Nem azt mondom, hogy a megoldás az lenne ha mindenki itt is és ott is legyen, hanem az hogy kicsi rálátással döntsön és mérlegeljen mindegyik fél.

Az rendvédelem ne hősködjön, niggerezzen, gyapotszedőzzön, ruszkizzon, koszosozzon... az illegál pedig ne azt higyje hogy postások a rendvédelmisek. Vagyis nekem ez szúrja a legjobban a szemem.
Nem fogom a davisit leniggerezni vagy gyapotszedőzni, mert kiszedik a vesém. De ne nézzenek semminek, ha a falhoz állítom mikor a súlyosbító jelvény viszont rajtam van. (Ami persze nem véd, de mégis jobban meghúzkodják érte a bíróságon, ha messzebb nézünk.) Ez volt a legegyszerűbb példa és semmi szálka nincs a szememben, mert a jelenlegi bandák munkáját a (hibák ellenére is) támogatom és szimpatizálok velük.

Szerintem, bőven van elég szabályunk és scriptünk a mostani módosítások viszont mindig is segítő jelleggel voltak jelen. Hiába korlátozád nejem a rendvédelemben, támogatom és támogattam is.

valakimostmar

Fórum Császár
Adminsegéd
Üzenetek:212
Jordan "Trigger" Brown
Én is fater féleményét osztom, mind két félnek a mentalitásával kellene valamit kezdeni, beleértve tőlünk is néhány tagot, néha engedhetnék hogy csak elkapva legyenek, de más illegáloknál is ugyan így. Értem hogy nem akarnak nagy csekkeket, de úgy vettem észre esetek 70%-ban ha normálisan rpzünk a rendvédelemmel a csekken is meg fog látszani, de valószínűnek tartom hogy nagy részünknek inkább az a viszonylag nehezen meg szerzett fegyver "fáj" amikor elveszítik.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó