Üzenetek:15
dottie.massey

Neved: Hisa Inoue
Adminisztrátor(ok) neve: Frank
Panasz oka: Jogtalan jail, lekezelő stílus.
Panasz kifejtése:
Egy bug miatt kaptunk tőle fixet a kocsira, majd megkérdezte, hogy a hegyen akarunk-e felmenni a kocsival.
Mondtam neki, hogy nem, csak favágó munkához mentünk volna, de emiatt a bug miatt nem sikerült.
Szerettünk volna kimenni a kocsival az útra, és egy domb választott el minket tőle, amin semmilyen akadály nem volt, a másik oldalra pedig, ahol az út volt, oda nem tudtunk átmenni, mert egy mély folyó volt a terület közepén.
Elkezdtem felhajtani a dombon, mindenhol lassítva, hogy még véletlenül se legyen az, hogy gyorsan hajtok, emiatt NonRP, vagy széttöröm a kocsit, majd jött Frank és lefreezelt, megkérdezte tőlem, hogy nem azt mondtam-e, hogy nem a hegyre akarok felmenni, mondtam is neki, hogy de, csak ez nem hegy, hanem egy domb. (Ami még csak meredek sem volt)
Ezek után berakott 50 percre.
[02:18:08] [oneAdmin] Frank berakott adminjailbe 50 percre a következő indokkal: Adminnak való hazudás + Hegyen való közlekedés SUV járművel.
Teljes mértékben megértettem volna, ha ezt egy sport autóval tettem volna meg, és tényleg hegyre mentem volna, nem állt szándékomban hazudni neki, de nálunk a hegy az teljesen más, itt Frank nem fogalmazott érthetően.
Ezek után ráírtam PM-ben, hogy mégis hol kellett volna felhajtanom az útra, ha a másik oldalon egy mély folyó van, amire semmilyen választ nem kaptam és lekezelően viselkedett.
Bizonyíték (kép, log, videó): Videó arról, ahogy mentem fel a dombra: Videó.
Itt pedig a PM-ek: Kép.
Megjegyzés: Köszi szépen.