Hőmérséklet!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:399
YanTee / Drina Tanner

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Tara Montez/.thatalice «

Ötleted leírása

» A hibajelik közt szó volt a hőmérséklet témáról és hogy elméletben a szerverre közölt információk alapján marha meleg van.
Én ehhez maximum annyit tennék hozzá, hogy bár telóról folyton nézhetem, akármennyi is az a fok, mint tudjuk "há' ****** hány fokos?", de mi lenne, ha esetleg a HUD-on is ki lenne jelezve az aktuális hőmérséklet?
Így IC nem kéne negyedóránként telefont bújnom ócézva, hogy megtudjam, épp mit kéne RPznem, hanem csak lenézek mondjuk a minimap mellé, vagy ahova épp odafér igényesen szentimentálisan, aztán ott van, hogy juj épp perzseli a homok a talpamat, mert tűz a nap és iszonyat meleg van.

Így könnyebben lehetne tartani a hőmérséklethez méltó RPket.
Én személy szerint a karimmal rendszeresen RPzem, hogy hány fok van, ha kimegyek (házamban nyilván légkondi mer' díva), de amikor meglátom a 38 fokokat, azért erősen szenvedős.
Szerintetek?
«

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» - «

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
A minimapot szerintem egyszerűsíteni kéne, nem tele pakolni. Habár 1.3 körül elméletileg várható több alternatíva HUD-okra, ez maximum opcionális legyen.

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:399
YanTee / Drina Tanner
A minimapot szerintem egyszerűsíteni kéne, nem tele pakolni. Habár 1.3 körül elméletileg várható több alternatíva HUD-okra, ez maximum opcionális legyen.
Igazából ez kikapcsolhatóként tökjó lenne, igen.
De ahogy láttam az ehhez kapcsolódó hibajeli részen, azért lennének embik, akiket szintén érdekelne, hogy épp hány fok van aktuálisan anélkül, hogy folyton a telóját vegye elő miatta.

Szerintem színesítene pár RP szitut, ha mondjuk X ember a környezetedben indokolatlanul túl lenne öltözve, vagy épp alulöltözött lenne egy 14 fok + viharban :D

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó