Hívás kezdeményezése ismeretlen számként

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Danó

Kritikus
Játékos
Üzenetek:270
-

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» 𝗗𝗔𝗡𝗜#0001 «

Ötleted leírása

» Hívás kezdeményezése ismeretlen számként «

Nem hinném, hogy nagyon kell taglalni. Legyen lehetőség úgy hívást kezdeményezni, hogy a másik félnek Ismeretlenként jelez ki.
Főleg illegál RP során tudnám elképzelni, vagy bármilyen más helyzet során ha nem szeretnénk, hogy kiderüljön a számunk. Később a híváslistából sem lehetne visszanézni.

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» - «

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:223
Kaylie Roberts
Támogatom! Szerintem nagyon sok potenciál van ebben az ismeretlen számos témában. Sok RP meg tudna vele valósulni ami pont a számmegjelenítés miatt nem tud jelenleg, főleg illegál vonalon

Rikol

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:81
Dragomir Mirkovic
Jó az elképzelés, támogatom.
Támogatom! Szerintem nagyon sok potenciál van ebben az ismeretlen számos témában. Sok RP meg tudna vele valósulni ami pont a számmegjelenítés miatt nem tud jelenleg, főleg illegál vonalon
Ezt nem értem teljesen, ennek semmilyen gondot nem kéne, hogy okozzon. Poton pénzért lehet venni telefont amit aztán simán a kukába dobsz ha vége az RP-nek. Jelen esetben csak több RP-t szül ez a helyzet, az ismeretlen szám csak könnyít a dolgokon az én meglátásom szerint.

Boxos

Individuum
Adminsegéd
Üzenetek:303
Amunet Khalifa
Jó az elképzelés, támogatom.

Ezt nem értem teljesen, ennek semmilyen gondot nem kéne, hogy okozzon. Poton pénzért lehet venni telefont amit aztán simán a kukába dobsz ha vége az RP-nek. Jelen esetben csak több RP-t szül ez a helyzet, az ismeretlen szám csak könnyít a dolgokon az én meglátásom szerint.
Ez teljesen igaz, viszont ne felejtsd el, hogy a telefonszámokat a PD le tudja kérni és meg mutatja nekik a pozíciódat. Na már most ha a rendőrséggel akarsz valami nagyobb RP-t generálni, teszem azt egy túszejtésen, akkor már a telefon ki van lőve, ugyan is tudni fogják már hogy hol tartózkodsz, majd azt veszed észre hogy körbe kerítettek.
Támogatom az ötletet

Utoljára szerkesztve:

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,246
-
Head of Staff hozzászólás
Erre fog szolgálni részben a telefonfülke rendszer 1.2-től.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó