Háziállattal kapcsolatos problémák

Asszisztens

Haladó
Játékos
Üzenetek:21

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Susanne Seiler / Asszisztens «

Hiba megnevezése

» Háziállattal kapcsolatos problémák összesítve «

Hiba bővebb leírása

» -A háziállat interiorokban NEM igazán használható. A mozgását ahogy követtük, olyan mintha ki akarna futni (?) az interiorból. Nem működik a /dogt parancs (a másik kutyám amit egy régebbi karakteremhez használtam, 100%-os hűség mellett sem reagált erre a parancsra), valamint "kezelni" sem lehet a háziállatot, se chates "paranccsal", se kurzor módban való kattintással (ilyenkor ki is írja a szerver, hogy az interaktálni kívánt háziállat NEM a tiéd, hiába a te "tulajdonod"). A háziállat ebből adódóan követni sem követ, nem a játékos mellett mozog (bár erre láttam ellenpéldát, pl. deafult GTA MP nagygarázs, úgy vettük észre hogy ott követi a játékost). A HUD-on nem jelenik meg a háziállat "panelje", nem látni az életerejét, valamint magadhoz sem tudod hívni. Ha kocsiban ül a háziállat, természetesen a játékossal együtt, random kinyitja az ajtót, ha az autó egy helyben áll. Emellett, MLO-knál vettük észre hogy a kutya néha "megbolondul", nem reagál, ezt a második videón próbáltam is szemléltetni. «

Csatolmányok

»
«

Egyéb megjegyzések

» A "hibák" bármikor reprodukálhatóak, szerintem a PET fajtájától függetlenül. Más játékostól is gyakran hallom, hogy inkább nem használják ezt a scriptet, mert rengetegszer hal meg a háziállata az interiorban. Tegnap csak 2 háziállat-felélesztő gömböt használtam személy szerint el, ameddig rájöttünk hogy mikor és mi miatt tud meghalni a kutya. Emellett szeretném kérni azt, hogy ha megoldható, a háziállat picit "ellenállóbb" legyen a ragdoll után bekövetkező dmg ellen, mivel ha a háziállat egy autó tetejére spawnol, és onnan leesik, szintén belehal, akárcsak ha emeletes interior esetén az emeletről a fél emelettel lentebb lévő lépcsőre esik. Köszönöm hogy végigolvastátok, várjuk a megoldást ezekre az aprócska problémákra, addig visszafogottabban, pihentetve próbáljuk kihasználni ezt a scriptet és a háziállatot mint "társaság" «

Kinézet személyre szabása

Top Alsó