Háromlábú, kézi vagy autóban lévő traffipax.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Sensei

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:132

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Sensei «

Ötleted leírása

» A rendvédelem autóiba vagy lerakható itemként traffipax amit a officer/deputy kezel, az előtte elhaladó autót amely többel megy rákattintással, vagy egyfajta autómatikus fotózással bemérni és a "kép" csekkolása után engedélyezni a bírság kiküldést. A traffipaxot a szerver dönti el hogy mennyire állítja be az alap speed limit alapján, vagy pedig maga a player. (Ha a player rosszul állítja be az adott szakaszra, akkor abbol simán mehet további RP is- IAB, Fegyelmi ügy.) «

Csatolmányok

» ---- «

Egyéb megjegyzések

» Szeretem a pizzááát. «

Kirazu84

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:188
Kriszokos0
Adtok elég bírságot, nem kell még ez is.
Igazából nem kapnál ezzel több büntit, mint amúgy is. Szimplán nem lesztek félre állítva, ha gyorsan hajtotok, hanem kint álló rendőr lesz az út szélén, aki kattint.
Én személy szerint az automata fényképet ki hagynám, legyen fair és kézi kattintásegyen.

Klaudia.

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:663
Melina Wong
Igazából nem kapnál ezzel több büntit, mint amúgy is. Szimplán nem lesztek félre állítva, ha gyorsan hajtotok, hanem kint álló rendőr lesz az út szélén, aki kattint.
Én személy szerint az automata fényképet ki hagynám, legyen fair és kézi kattintásegyen.
Osztom Mike véleményét. Nem mellesleg miért akarod leváltani a személyes kontaktot egy ilyenre? Sokszor van olyan, hogy ti vagytok az egyetlen akivel rpzni is lehet, még ha fizetek is érte. + nem véletlen lettek kivéve a traffipaxok.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,781
-
Nem mellesleg miért akarod leváltani a személyes kontaktot egy ilyenre? Sokszor van olyan, hogy ti vagytok az egyetlen akivel rpzni is lehet, még ha fizetek is érte. + nem véletlen lettek kivéve a traffipaxok.
Head of Staff hozzászólás
Le is lett írva a lényeg. Nem tervezünk ilyet egyáltalán. RP-zzetek.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó