Üzenetek:121
Gregory Mogiljevics
LOS SANTOS FIRE DEPARTMENT
HÁTTÉRELLENŐRZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
A, SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
- Utónév/utónevek: Gregory
- Családnév:Mogiljevics
- Nem: Férfi
- Születési dátum: 10/19/1999
- Születési hely: Veliky Novgorod, Oroszország
- Állampolgárság: USA/ Orosz
B, KAPCSOLATTARTÁSI INFORMÁCIÓK
- Lakcím: Downtown Vinewood - Meteor St. 3032
- Telefonszám: 50214771
- E-mail cím: N/A
C, TANULMÁNYOK
- Legmagasabb iskolai végzettség:Egyetem
- Képzést nyújtó intézmény neve:M. V. Lomonoszov Moszkvai Állami Egyetem (oroszul Моско́вский госуда́рственный университе́т и́мени М. В. Ломоно́сова [Moszkovszkij goszudarsztvennij unyiverszityet imenyi M. V. Lomonoszova]
- Szak:Moszkvai Egyetem Filozófiai Kar,
- Képzés kezdete, és befejezése: 2015-2021
D, POZÍCIÓ MEGJELÖLÉSE
Aláhúzással jelölje be a megpályázni kívánt pozíciót.
- EMERGENCY MEDICAL TECHNICIAN
- FIREFIGHTER
- VOLUNTEER
E, OOC INFORMÁCIÓK
- Keresztnév: Zoltán
- Életkor: 30+
- Napi átlagos aktivitás: 3-4 óra
- Discord felhasználónév: anthony_gregory
- A karaktered volt-e már más frakció tagja? Ha igen, melyik frakcióban?: Voltam egy frakcióban ezzel a karakteremmel The Background Powerbe, de mivel megszűnt a frakció és nem is voltam aktív tagja így irreleváns.
- Rövid, pár mondatos ismertető a karakteredről, amivel csatlakozni tervezel:
Gregory az Orosz Föderációban született és nőtt fel. Korai élete nem volt olyan könnyű, mivel a szülei meghaltak egy autóbalesetben, így a nagymamájával kellett együtt élnie. Elég idős volt, és a férfinak többet kellett vigyáznia rá, mint neki. Fiatalon, 15-16 évesen már elkezdett dolgozni, hogy eltartsa magát és nagymamáját, hiszen a nyugdíja nem volt elég mindkettőjük eltartására. Amit meg kellett tennie, nem voltak a legszebbek, bármit csinált, amivel legalább egy kis pénzt keresett. Gyerekeket rabolt ki az utcán, boltokat járt be, mindent ellopott, ami csak a kezembe került, hogy eladja az egészet egy kis pénzért, hogy átvészelje hideg Orosz telet és tudjon mit enni adni nagymamájának hónapban. Los Santosba érkezve megpróbálj jobb életet élni, és beilleszkedni a társadalomba.lezárva a múltját.
- ADAT
Alulírott pályázó büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy:
1. a pályázatban foglalt adatok, információk és csatolt dokumentumok teljes körűek, valódiak és hitelesek,
2. a pályázat beküldésével járó munkaköri követelményeket ismerem és vállalom azok teljesítését,
3. ha a pályázatomban szereplő információk, adatok a valóságtól részben, vagy teljes egészében eltérnek, a mindenkori Professional Standards Division diszkvalifikálja pályázatomat és a jövőbeni jelentkezéstől való eltiltás jogával élhet.
Gregory Mogiljevics