[Grazzo] Bulvadena Savatovara -> Legend

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Grazzoka666

Újonc
Játékos
Üzenetek:1
unban.png

Név: Bulvadena Savatovara
Adminisztrátor neve: Legend kérésére, de Lázár adta meg.
Indok: Köszönjük, hogy hasznos részét képezted a társadalomnak
Tiltás időpontja: 2021-01-27 23:28:45
Meddig tart a ban: Ameddig az élet.
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Ezzel együtt összesen kétszer.

[size=12pt]Miért kérsz unbant: Hogy újra a szerveren játszak.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Őszintén, a játék stílusomon alapuló RP, relativitás és fair playen semmit, mivel azzal eddig sem voltak nagy gondok/ gondok. A többi megbeszélés alapján ajánlható, természetesen a vezetőség és általam javasolt relatív és belátott megoldásokra alapulva.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Nem. Mikor eme ban rám került, akkor egy illegál frakcióknak fent tartott discord szerveren ötleteltünk különböző scriptekről és a beszélgetés elfajult egy poénos, kissé passzív agresszív formába, amikor egy poén alapján felhozakodtam Legendnek azzal, hogy egy bizonyos járművet le PP-znék. Erre természetesen egy ban volt a válasz mivel nem tetszett neki. Ezek után készültek giffek és videók egyéb vezetőségi tagokról, szintén csak a szórakoztatás céljából, aztán miután egy random kikerült valakitől, kiraktam az összeset Discordra és ekkor kaptam a Discord bant is. Többek között voltak Daniról, Legendről és Lázárról ilyesfajta giffek, amik természetes frusztrációt keltettek bennük, ámde miután Dani felvette velem a kapcsolatot, átbeszéltük az egészet felnőttek módjára és ő is belátta, hogy ezekbe semmi 'gecizés' nem volt, csak szórakoztatás céljából készültek és hogy még ő sem értette miért lettem eme videók-giffek előtt bannolva eme óriási poénom végett amit Legend felé címeztem, ismétlem egy teljesen különálló, ötletelésre megnyitott és a vezetőség által kérelmezett discord szerveren. 

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,154
Silay Denzel
[tulajdonos]A szerver közössége más színvonalat képvisel, így az UB-t elutasítom.[/tulajdonos]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó