Üzenetek:21
Samson Jeans
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Samson Jeans / ThatCorey_ «
Ötleted leírása
» Sziasztok. Ez egy ötlet, amiben a vezetőség által elfogadott CK kérelem téma átgondolását szeretném felvetni.
Megértem, hogy bizonyos szituációk megkövetelik, hogy bizonyos karakterek el legyenek hallgattatva, de szerintem erre egy player-barátabb megközelítést is ki lehet találni. Például ahelyett, hogy 2 hetes karakterek 2 éves karaktereket CK-zzanak, megoldható lenne egy egyszerű, és már részben meglévő szabályt bevezetni, amitől a karakter mintent elfelejtene a témáról. Vagy bármi hasonlót.
Személy szerint én ennek tudatában nem nagyon tudok már mit kezdeni a szerveren, IC és OOC egyaránt. Szabályosan féltem a karaktert, IC és OOC egyaránt, mert egy-két rossz szó, vagy rosszakaró cselekedet bármelyik szervezet felé, és oda minden.
Személyes példaként, ha írunk egy lejárató cikket bármelyik illegális szervezetről, amely tagjainak neve kiszivárgott, akkor jönnek és le CK-zzák a Lifeinvadert? Értem én, és tudom, hogy IRL ilyenek megtörténnek, de ez még mindig egy játék. Ha elkezdenénk újságírókat lefejezni, akkor akár át is lehetne nevezni a szervert AlkaidaRP-re. Szerencsére itt nem tartunk. Még.
Köszönöm, hogy elolvastátok, remélem értelmes beszélgetés és ötletelés alakul ki belőle. «