Flatbad-ről autó lerakás a platóról BUG

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

zombordenes

Újonc
Játékos
Üzenetek:6

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Arthur May/AnyadTenyere«

Hiba megnevezése

» Roncs autó platóról levételének problémája.«

Hibáról készült videó

»
[/FONT]

Hiba bővebb leírása

» Ha flatbed-ről szeretném letenni a szállított roncsot/autót, akkor nem teszi le mögé ahogyan eddig, hanem rajta marad és az esetek többségében, szétroncsolja a flatbad-et, sérül a karakter, sokszor meg is hal. Mivel eddig mindig segítettek az adminok a gyors javításukban és azt mondták, hogy az elhárítás folyamatban van, így eddig nem írtam ide, de most ezt kértétek, így leírtam. Kérném szépen állásfoglalásotokat, hogy ilyenkor tényleg minden kör után hurcoljam szerelőhöz a flatbed-et vagy segítenek az adminok a bug miatti javításukban ahogyan eddig is? Előre is köszönöm válaszotokat. «

Bendyyy

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:86
Lance Herrera / Jaden Ayers
Ez a probléma fent áll az LSPD új vontatójánál is, model neve: Brickade Recovery, nemrégiben kaptuk meg. Ugyan úgy fentmarad a hátán a vontatott jármű, és vagy le kell állni vele róla vagy adminnal leszedetni.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,086
Silay Denzel
Ez a bug nem pár napja jelent meg, amióta az alt:V kiadta a legújabb csodálatos frissítését? Azóta getelni sem tudják az adminok a kocsikat..

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,086
Silay Denzel
Akkor sajnos én nem tudok vele mit kezdeni. Én azonnal jelentettem az alt:V felé ezt a hibát akkor, azóta már mások is. Várni kell, míg javítják.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó