Festés alapozó elvesztése

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:644
Maurizio Mancini

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Maurizio Mancini / poqu11 «

Hiba megnevezése

» A szerelésnél a festéskor hiába fújjuk a kocsira a festéket úgy érzékeli, hogy mellé fújjuk és levonja az alkatrészt. «

Hiba bővebb leírása

» A szerelésnél a festéskor hiába fújjuk a kocsira a festéket úgy érzékeli, hogy mellé fújjuk és levonja az alkatrészt. Tulajdonképpen azt sem értem, hogy lehet "melléfújni" illetve ezzel elpazarolni a festéket, jó lenne ha nem vonná le az alapozó és festéket ilyen esetekben. Videón csatolom a problémát. Továbbá ha véletlen visszateszed a pisztolyt, akkor is levon egy alapozó és festéket, jó lenne ha ekkor se vonna le csak ha ténylegesen ráfújtad a kocsira. (Ha ötletekhez kellett volna nyitni, akkor kérlek helyezzétek át köszi!) «

Csatolmányok

» «

Egyéb megjegyzések

» Köszi a javítást! :onerp:«

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:505
Hector
A videóból ez számomra nem derül ki, de valahányszor melléfújtam, eddig mindíg be is tudtam fejezni. Követtem az utasítást, amit Legend írt a notificationbe, onnantól ment pacekra.

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:644
Maurizio Mancini
Akkor lefordítanám a videót. A videón az látható, hogy ráfújom a festéket megfelelőképpen, rajta is van a célkereszt. A script szerint mégis "melléfújtam" és le is vonta az invetoryból a festéket. Nem tudtam újrakezdeni, mert akkor azt írta ki, hogy nincs nálam festék, hiába írta a notification, hogy kezdjem újra. Tehát kidobtunk egy festéket az ablakon a semmire. Az lenne a kérés, hogy ilyen ne történhessen meg.

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:505
Hector
Akkor lefordítanám a videót. A videón az látható, hogy ráfújom a festéket megfelelőképpen, rajta is van a célkereszt. A script szerint mégis "melléfújtam" és le is vonta az invetoryból a festéket. Nem tudtam újrakezdeni, mert akkor azt írta ki, hogy nincs nálam festék, hiába írta a notification, hogy kezdjem újra. Tehát kidobtunk egy festéket az ablakon a semmire. Az lenne a kérés, hogy ilyen ne történhessen meg.
Áhh, rendi, nem láttam, de így akkor már érthető. Figyelünk akkor mi is erre, amíg Legend megoldja számunkra! Köszi Poqu.

Ohh, közben meg is van. Valóban elveszi az itemet, ellenben a fújást nem befolyásolja ez. Végheztudod vinni, egyedül az item nem marad az inventorydban. Jó a script, a részemről legalábbis.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,237
Silay Denzel
Ha nem érzékeli a járművet, nem kell visszarakni a szórópisztolyt, csupán el kell engedni a bal gombot, majd találni a járművön egy olyan helyet, ahol már érzékeli. Resi után az item visszaadás kész, ha nincs befejezve a festés az adott járművön, továbbá a célkereszt is színezve lesz annak függvényében, hogy a rendszer érzékeli-e a járművet vagy sem. Zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó