Üzenetek:49
Valentin Quintillius
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Dariel Caballero / .erkann «
Ötleted leírása
» Az ötletem egy olyan fegyver eldobás script lenne, ami szerintem egy újabb hasznos funkciót adhatna a szerverhez.
A megoldás más szervereken már létezik és onnan inspirálódtam, így nem saját a dolog, de a szerver hangulatához és játékmenetéhez remekül illeszkedhetne itt is véleményem szerint.
Script része
Script használata: Csak kis kaliberű fegyverekre lenne elérhető az eldobás funkció.
Működése a scriptnek:
Aki elszeretné hajítani a fegyvert egy gomb lenyomásával dobhatná el a fegyvert és a dobás távolságát az határozná meg, hogy mennyi ideig tartja lenyomva a gombot. Így az adott játékos szabályozhatja, hogy milyen messzire dobja el a fegyvert.
Dobás pontosságát az is befolyásolhatná, hogy a karakterünk éppen milyen állapotban van itt gondolok arra, hogy éppen sérült vagy szer hatása alatt van pl alkohol, egyéb drogok.
Talán még az is jó lenne, hogy az adott időjárás is befolyásolja az ujjlenyomatot a fegyverről például az eső lemosná az ujjlenyomatot.
Ha eldobod akkor lehetne rá esély hogyha valaki megtalálja, hogy túléli egy kevés % romlással de java részt inkább megsérülne a fegyver és ezzel egyéb részek teljesen használhatatlanná válnak amit megkéne javítani rajta.
Ha egy nagyobb vízbe kerülne a fegyver akkor teljesen eltűnne és senki sem találhatná meg. Ha pedig egy kisebb tóba vagy esetleg patakba akkor mágneshorgászattal nehezen kiszedhető lenne.
+1 funkció: Autóból való kihajítás is megvalósítható lenne, ami még jobban színesitené a scriptet és még hasznosabbá tenné.
Animáció: Az eldobás animációt egy egyszerű látható kéz dobással lehetne látni. A fegyver is látható lenne ahogy repül a levegőben.
Nyomok: Ha a játékos nem hord kesztyűt akkor hagyjon maga után ujjlenyomatot a fegyvernek markolatán amit a rendvédelmi frakciók felhasználhatnának és betudják azonosítani az elkövetőt ez alapján. DE például ha a fegyver például egy kisebb patakba esik, akkor az ujjlenyomat eltűnne, így nem lenne nyom rajta. «
Csatolmányok
» «
Egyéb megjegyzések
» «
Utoljára szerkesztve: