Jogtalan Fater ás Pecsrik elleni pk.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Altos123

Veterán
Játékos
Üzenetek:249
Mishel Molina
panaszkonyv.png

Neved: Khira Love
Adminisztrátor(ok) neve: Fater és Pecsrik
Panasz oka: Nem megfelelő ügyintézés.
Panasz kifejtése: Menekültünk a pd elől és neki mentünk egy felrúgható műanyag bolyának és animba estünk. Majd a társam rá írt Fatira aki kérte a videót elküldtem neki és ic ügy. Majd rá írt Pecsrikre és ő is azt mondta ic ügy.
Bizonyíték (kép, log, videó): https://medal.tv/games/gta-v/clips/lEDqakPGp9R0ON2Qx?invite=cr-MSxVemcsNDY1MTQyNjY3
Megjegyzés: 20 percük volt le rpézniük azt, hogy ellátnak majd admin vissza hozz az rpbe mert lejárt az idő. Amikor nálunk volt ilyen admin azt mondta ic ügy. Azonosságot nem tudják ki vagyok én se semmit nem tudnak rólam. Majd pm-be azt mondja vagy vissza megyek rpzni vagy ck. Ez hol fair?

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,414
Szia
A döntésemet pm-ben megindokoltam számodra. Én voltam az az admin aki azt mondta, ha szabályt nem sértesz az rp-vel amit anim / ellátás alatt tanúsítasz, abban az esetben IC ügy, hogy ellátás alatt meghalsz akár mikor már a medic panelen dolgozik a FIRE frakció tagja. Várom Laca bírálatát.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,989
-
Head of Staff hozzászólás
Hello,

50-60 körüli volt a kocsi dl az ütközés előtt. Ez nem altv már, ahol nincs a sérülés rendszer rendes szinkronban. Nagyon sok esetben elnézőek az adminok (sokszor nem is nézem jó szemmel, de nem állok emiatt beléjük).

Nem tartod fairnek, hogy vissza kell menj egy RP-be, ahol több soron keresztül nem reagál a karaktered arra, hogy egyáltalán magához tér vagy sem. Konkrétan arra hajazott az RP-d, hogy agyhalott lesz a karaktered.

Megtörtént az eset, nem kaptál fixet meg hp-t az első bekezdés okán.

Azonban az, hogy utána milyen szerepjátékot képviselsz, az más kérdés.

Kíváncsian várom ennek a fejleményeit, hogy hogyan fogod alakítani a karaktered:
“[2025-12-6 21:59:3] [DO] !{FF2850}*** !{f43055}jobb és lább sérülései. Nem véreznek. Nagyesélyel töröttek. !{FF2850}[Khira Love]”

A PK jogtalan, sok ilyen eset történik mióta a szinkron fivem alatt megfelelő.

ui.: Nem minden PK-t nyertél meg eddig sem, ellentétben azzal, hogy miket állítasz másoknak friendPM-ben.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó