[FARM] Tökök árának balanceolása

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Sheedxr

kisbackfire🔥
Játékos
Üzenetek:360
secret

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Dr. Crystal Searby / Carl.#4218 «

Ötleted leírása

» Tökök árának balanceolása.
A Mostani ár állítás után eléggé lent van a tökök ára, ezáltal szinte alig éri meg körülbelül egy órát befektetni csak a tökök ültetésébe, amely legtöbb esetben egy nap kétszer egy óra.
Egy hasonlatot hallottam az egészre, amit ideraknék "Drágább a benzin, mint ami visszajön tökökből".
Ha már a régi árát nem is kapja vissza, de valamivel többet érhetnének a tökök, ugyanis nem kevés munka van vele. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» - «

Levo240014

Újonc
Játékos
Üzenetek:15
Jack Sancuer
Nos ezt az öteletet támogatom hisz elég nagy tulzásnak érzem azt a mondatot idézem : - A tök eladási ára változott. (Irreálisan magas volt.) nem kerestünk belőle milliárdokat sőtt szerintem megfelelő ár érték aránya volt ahoz képest hogy mennyi időt és energiát kell rá szánni az ültetésére és a többi vele járóra nem mellesleg eléggé unfair nek tartom azokkal szemben akik bele öltek nem kevés pénzt a fejlesztésbe azért hogy utánna ki kapják azt az összeget ami kereken 0 + $ jön ki ha bele számolunk minden vele járó munkát. köszönöm hogy ki fejthettem véleményem !

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,158
Silay Denzel
Volt, aki pár százezret keresett 1 nap a tökökön, ami irreálisan magas volt. Marad így.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó