Fórum moderátor jelentkezés.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

skyper2000

Újonc
Játékos
Üzenetek:12
Rólam


Üdvözletem minden földi lakónak, aki most ezt olvassa. Zsombornak hívnak, és 15 éves vagyok. Gimnáziumba járok (Budapestre). Szabadidőm nagy részét vagy barátokkal, vagy játékkal töltöm. Idén leszek tizedik osztályos.


Múltam


Hát, igazából moderátor még sosem voltam, így nehéz bármilyen féle múltat leírni erről (mentségemre szóljon még sosem jelentkeztem annak :D).


Céljaim


Igazából röviden és tömören az, hogy egy remek fórumot hozzak/unk létre. Bővebben pedig az, hogy az összes segítségre szoruló játékosnak segítsek, aki a fórumon, vagy személyesen kérdez meg engem, vagy a társaimat, a fórum teljes „tisztán tartása” (ami alatt azt értem, hogy egy jó körülmények között lévő fórumunk legyen, ami teljesen tiszta bármi féle toxikusságtól), és igazából szeretnék létrehozni egy barátibb dolgot a moderátorok körében is (szerintem nagyon fontos, hogy ne csak a játékosok körében legyen jó körülmény, hanem a moderátorok között is, mert hát milyen lenne az, ha mindenki szidná és ócsárolná egymást, miközben az a feladatunk, hogy ettől  „védjük” meg a fórumot).


Motivációm


A szerver élvezhetővé tétele. Nagyon fontos az is hogy a fórumon ki hogy viselkedik, mivel ha itt megjelenik a sok toxikus hozzászólás, bejegyzés, komment, akkor az egész fórum élvezhetetlenné válna. Igazából a motivációm az, hogy élvezhető legyen, mint a szerver, mint a fórum (mivel az is a szerver része).


Hogyan képzelném el magam a jövőben moderátorként


Őszintén, ez egy nehéz kérdés, mivel még sosem voltam moderátor, de szerintem minden hétvégén és minden nap online tudnék lenni, és ha játszani nem is tudnék, a fórumot körülbelül mindig tudnám nézegetni (főleg hogy a Discord kiírja, hogyha valaki ír a fórumra, így még egyszerűbb dolgom van, mivel csak azt kell nézegetnem fél-egy óránként), persze amikor esetleg a családommal, vagy a barátaimmal van programom, akkor nem tudnék fent lenni, de arra ott vannak a moderátor társaim, hogy kisegítsenek ilyen esetekben .


Mi rombolhatja leginkább a közösséget


Ez egy nagyon nehéz kérdés, mivel nagyon sok minden. Ha például az emberek toxikus módon viselkednek egymással, akkor az. Ha veszekednek egymással, akkor az. Ha spammelik a hozzászólásokat, akkor az. Ha valaki többre tartja magát a másiknál oktalanul, akkor az (ezt úgy értem, hogy emiatt lenézően és nem emberhez méltóan viselkedik vele). Szerintem ez mind emberfüggő, de mindenképpen a legrosszabb az, amikor szüntelenül bántjuk a másikat. De tényleg, erre soha nem értettem mi szükség volt, kinek lesz attól jobb, ha bántja a másikat? És miért nem lehet megbeszélni nyugodtan, és kulturáltan azt, ha valami problémád van valakivel. Szerintem ez lehet a legélményrombolóbb és a legrosszabb mind közül.
 

blackdog476

Kivételes Tehetség
Very Important Person
Üzenetek:233
Szia skyper!

Először is feltűnt, hogy elég nagy a hasonlóság a lapod és Charliee jelentkezése között. Az alcímek sötét alapon fekete színnel közel olvashatatlanok, kár volt elrontani.
Mindezek mellett azt látom, hogy a helyesírásod megfelelő, ami nélkülözhetetlen ehhez a poszthoz.

Discordon lesz még kérdésem, keress fel.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó