Üzenetek:168
Ajredzsi Stevens
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Paco Salazar/jake_heke «
Ötleted leírása
» Sziasztok! Tudom, hogy az 1.9. patch bekerülésének kapujában állunk már, s tudom megannyi remek ötlet megvalósításán fáradoztok nap, mint nap amiért nem lehetünk elég hálásak, viszont én egy meglévő script/lehetőség finomhangolására szeretnék kitérni ami nem más, mint a fémdetektorozás. Ugye ez elsősorban Cayo szigetén a legideálisabb, másodsorban a map sivatagos területe van kijelölve erre az elfoglaltságra. Viszont jelenleg Cayo-n, ha egy ember leszedi úgymond a szigetet, a respawn valami borzalmas, nagyon nem ad lehetőséget másnak már aznapra ugyanerre a tevékenységre. Szétszórszva spwanol vissza eredeti ötlet alapján, de többszörös bejárást követően sem lehet igazán semmibe se belebotlani. Valamint ugye egykor arról volt szó, hogy nem ugyanoda fog, lehet amit Cayon felveszünk azt a sivatagba dobja vissza. Na most a sivatagos rész egy kataszrófa. Keresztül-kasul, még hegyeket völgyeket is bejárva, jó, ha találtam egy-egy darabot különböző időpontokba. Már nem emlékszem melyik patch bekerülése után lett ilyen borzalmas a respawn, de emlékszem előtte teljesen jól működött ez, legalábbis Cayon biztos, lehetőséget biztosítva mások számára is egy adott napon. A kérdésem ebből adódóan fakad, hogy van-e lehetőség ezen a rendszeren egy kicsit finomhangolni ami a respawn, vagy legalább a lokációt illeti. Akár kizárólag Cayora leszűkítve a lehetőséget csak órás/kétórás respawn idővel, vagy tényleg a sivatagos rész szűkítését adott esetben a reptér és annak tágabb környezetére. Köszönöm, ha elolvassátok és mérlegelitek ennek lehetőségét! «
Csatolmányok
» - «
Egyéb megjegyzések
» Köszönjük a munkátokat! «