Enzo Ricci-Earl Parkes, Dominic Morales, Hector Sanderson

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

MarK134

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:35
Allen White
panaszkonyvj.png

Neved: Enzo Ricci
Játékos(ok) neve: Earl Parkes, Hector Sanderson, Dominic Morales
Panasz oka: Folyamatos inzultáció.
Panasz kifejtése: Szép napot kívánok a jelenlévőknek! Sok ideje fogalmazódik bennem ez a gondolat, de most telt be nálam a pohár abban a témában hogy: Személyes tapasztalatban a 3 fent említett szereplőről van szó. 20 perc leforgása alatt 3 igazoltatáson vettem részt, mindegyiknél tisztelettudóan valamint együttműködően forgott le az intézkedés. Viszont amikor a harmadik igazoltatás kezdődött más volt a helyzet. (ez az intézkedés 5 percel a második után kezdődött nagyjából). A harmadik intézkedésben azonnal 3 egység jelent meg a járművem mögött. Ebből az egyik egy K9-es egység volt amit név szerint Earl Parkes vezetett. Még az intézkedés éppen elkezdödött, a K9 es kutya már szimatolta az autót, számomra érthetetlen indokból, mivel egy egyszerű gyorshajtás indokával lettem félreállítva. Kiszállítottak az autóból, azonnal, jogosítványomat elvették, azt mondta az úr náluk is marad aminek nem látom akadályát, ezután elvették a kommunikációs eszközöket és bilincsbe vertek miközben ,,tüzetesen átnézték a járművemet,,. Megjegyzem se rajtam se a járművön nem volt körözés. Félre értés ne essék, mindig belemegyek velük az RP-be, rég volt már arra indokom hogy menekülni kezdjek vagy egyszerűen ne menjek bele az intézkedésbe. A mai napon pont ez tette rá nekem az i-re a pontot amikor a járművemet kutatták át nyomós indok nélkül egy gyorshajtás miatti intézkedés keretein belül. Arról is szót ejtenék ha már itt vagyok hogy irreálisan nagy bírságokkal jutalmaznak. És elég hamar elmegy a kedvem a hajtásért ha 10 perc alatt el tudják venni a fél vagyonomat.
Bizonyíték (kép, log, videó): 1753801261680.png
Megjegyzés: Nincsen köszönöm.

Mellékletek

• image.png
    image.png
    2.1 MB · Megtekintések: 30
  • random.png
    random.png
    3.5 MB · Megtekintések: 30
  • lakókocsi.png
    lakókocsi.png
    2.4 MB · Megtekintések: 30

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,542
-
Head of Staff hozzászólás
Szia!

Amiket felsoroltál az mindegyik IC ügynek minősül. A bírságokra találsz Penal Code-ot ami alapján kiosztásra kerülnek, de ha még nem is aszerint osztanák, se panaszkönyv témája, hanem szintén In Character kell kezelni.

Zárom, mert rules szerinti szabálysértés nem történt. Keresd fel a kirendeltséget és tegyél hivatalos panaszt ingame.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó