"Eltelt egy óra" panel, pénzlevonás.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Vince13

Újonc
Játékos
Üzenetek:4
Hector 'Toro' Espina

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Hector Espina «

Hiba megnevezése

» Irreálisan nagy összeg levonása óra panelben. «

Hiba bővebb leírása

» A "Letelt egy óra" megnevezésű panel, amely kidobja a segélyt, társadalombiztosítást stb. egyszer kidobta, hogy lejárt bírság miatt levon több mint 15.000$-t, ez a traffipax bírságok miatt nem lehet, mivel összesen 2db volt, kb 1000$ értékben, és mivel nincs meg a 3 játszott órám sem (összesen 129 játszott perc), nem telhetett le a befizetésre előírt 3 óra. «

Csatolmányok

» Sajnos a panelről nem készült kép... «

Egyéb megjegyzések

» Kezdőként a fenti összeg gyakorlatilag a vagyonom fele, így hamar elmegy az ember kedve a szervertől. «

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,246
-
LSPD vagy LSFMD nem ticketelt meg esetleg, amit nem fizettél be?

Bolondmike

Kritikus
Játékos
Üzenetek:271
bolondmike
Kocsival mész, és ha nincsen forgalmi rajta és gyorsan mész a trafi alatt az 8.000$, szóval biztos valami ilyesmi lehetett a helyzetben.

Vince13

Újonc
Játékos
Üzenetek:4
Hector 'Toro' Espina
Laca: LSFMD lehetséges, nem tudom pontosan erre mennyi idő van befizetni, de ez benne lehet a pakliban, részletezés nélkül megtévesztő a dolog. Mindenesetre így elég nehézkes a nekiindulás a szervernek.
Bolondmike: Munkajárművön kívül nem mentem mással, kétlem, hogy arra kéne műszaki, bár abszolút kezdő vagyok a szerveren, cáfolj meg ha nincs igazam.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,246
-
Laca: LSFMD lehetséges, nem tudom pontosan erre mennyi idő van befizetni, de ez benne lehet a pakliban, részletezés nélkül megtévesztő a dolog. Mindenesetre így elég nehézkes a nekiindulás a szervernek.
Akkor ez lehet a ludas. Bár legjobb tudomásom szerint kezdőket egyik szerv sem ticketel, de ebben van jártasabb illetékes, aki fixre megmondhatja az infót. Sajnálom.

Klód

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,118
.
Hali!
Ha NPC-vel láttatod el magad, akkor $2.000 dollár az ára, kezdőként csökkentve van ez $1.000-ra. Valószínűleg nem volt nálad elég pénz, így megbüntetett a rendszer $4.000-ra.

Keress meg IG és rendezzük a különbséget.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó