[ELAD] Sandy Shoresi beállós ,nyitott garázsos, kertes ház. (7x7)

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Hepy

Újonc
Játékos
Üzenetek:9

onerp-bordered.png
Blaine County - Hirdetés
onerp-bordered.png


Teljes név: Horan Hochstrascher
Irányár / fix ár: 250.000$ (IRÁNYÁR)

Hirdetés szövege:

Sandy Shoresi kertásház (7x7), beállóval nagy berendezett hátsó kertel.


Képek a hirdetésről (ha van):
https://imgur.com/a/76WXmTO
 

Alina99

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:68
Még jó hogy hirdeted a beállóm :) Mégis milyen alapon? :) Merthogy a beálló az enyém még akkor is ha te ez ügyben rám küldesz akárkit akkor IS. A CP pedig egy olyan épülethez tartozik ami szintén más nevén van. Meg lett húzva a határ a két ingatlan között. Tényleg ennyire csak a pénz számít? Még azon az áron is ha belerondítasz mások kőkemény munkájába és játékába? Van fogalmad arról hogy hány milliót beleöltünk ebbe a 2 ingatlanba? Belegondoltál? Szerintem ide szavak nem kellenek. Ilyen alapon én is orvul kérek egy mellékajtóhoz egy CP-t, ami már kb féléve más tulajdona, és meghirdetem a saját anyagi előnyeim érdekében. Remélem hogy nem én leszek a szar amiért ki merek állni az igazamért de ez nagyon csúnya módon volt intézve. Gratulálok annak is aki ehhez asszisztált :) Ha van igazság akkor nem csak a hirdetés hanem a CP is fel lesz onnan haladéktalanul szedve. További szép napot.
 

Alina99

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:68
Egy része az enyém, a másik része pedig az egyik legjobb barátomé. Nyilván nem hagyom annyiban. Az igazságérzetem nem engedi. :)
 

hashtagFeri

Újonc
Játékos
Üzenetek:3
Az az ingatlan nem a tiéd, ergó annak a tulajdonjogával nem te rendelkezel. Nincs jogod ahhoz, hogy kényszeríts valakit arra, hogy ne adja el az ingatlant.
 

Alina99

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:68
A beálló az enyém. Ismétlem ENYÉM. :) Ami pedig az enyém azért nem fogok pénzt adni hiszen már megtettem. Viszont miután én már elmondtam a véleményem erről az undorítóságról itt nem kívánok tovább ezen vitatkozni. DC-n privátban megvitathatjuk de ami az enyém abból nem engedek. A barátaimért pedig továbbra is kiállok :)
 

Martinezz.bro

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:225
Mi az, hogy nincs a beállóra írva a nevetek? Egyértelmű, hogy a hirdetésben szereplő beálló a szomszéd házé, annak előudvarából nyílik az ajtó a beállóra. A zöld ingatlan pedig fél éve az enyém, az ahhoz tartozó EGYETLEN beállóval és garázzsal együtt.

Nagyon korrekt gyerekek vagytok ti, hogy más beállójával és hátsó kertjével hirdetitek az undorító módon szerzett kis egérlyukat.

Hab a tortán, hogy még a kocsim is ott van a képen meg az ezer éve berendezett kiülőm, büszkék lehettek magatokra!
 

Alina99

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:68
Jó akkor én is írok egy CP-kérelmet a házad hátsóajtajára ami a telkeden belül van és még nekem fog feljebbálni hogy az az enyém mert nincs rajta a neved. -.-
 

Szil548

Újonc
Játékos
Üzenetek:2
Szia!
Kissé tudatlan vagyok, de nem tudom mi az a CP és DC, de ahogy látom nagyon elszaporodtak itt Sandy Shoresba. Remélem nem kell itt bezárkózni!
Nagyon félek.
 

Limonium

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:2,085
[foadmin]Az abszolút felesleges, egymást hergelő hsz-t, és a most kreált felhasználókkal történő válaszolásokat sürgősen felejtsétek el! Interior ügyében keress fel, Hepy. Zárok.[/foadmin]
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó