Egymásbarakott láthatatlan rakományok esete...

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

JakeFury

Újonc
Játékos
Üzenetek:14
Ajredzsi Stevens
2374_7b08b9000a0b.png


InGame neved és Discord azonosítód:
Jake Javier Heke/Ajredzsi Stevens#1268

Problémád ismertetése:
A tegnapi napon, 14:00 óra magasságában vállaltam egy fuvart. Ha emlékeim nem csalnak, földgáz, bár nem tudom mernék mérget venni rá mi volt, de mint írtam LACA-nak is, őszintén nem is azt néztem mi, hanem $-ban mennyi! Mellesleg nem kizárólag tartálykocsit ad be hasonló halmazállapotú egység vitelére, bár az, hogy egymásba rakott 2 kocsit ismételten, nem befolyásol semmit! Oda érve, mint a képeken is látszik alá álltam, de hibaüzenet fogadott. Na jó, gondoltam megpróbálom újra, szokott szívózni velem, pláne, hogy crasheltem is ki előtte. Szép lassan alá tolattam, mégcsak nem is gyorsan, mire minden előjel nélkül, nem remegett be a képernyő, nem estem animba, azonnal rögtön hullaként a kórháziszobába kerültem, majd felépülésre várva. Így a fegyverem és 216.000$-om ugrott! Rögtön írtam RIP-nek, aki nagyon kedvesen a segítségemre sietet miután ismertettem vele is a történetet és bizonyítékaim, így az Ő tanácsára előbb LACA-ra írtam a pénzem visszatérítése miatt, de mivel Tőle nem kaptam érdemi információt, választ sem, így nem várva tovább nyitottam e visszatérítési igényt! A fegyverem megkaptam! A pénzemre szeretnék igényt tartani, amit gyűjtöttem nem kevés idő ráfordítással kamionozva ahhoz, hogy ne egy BUG miatt vesszen el. Nem, videóm nincs róla, nem értek annak készítéséhez, ezt az OOC chaten is jeleztem! Ellenben a képeken az időbélyegek és a hulla formája magáért beszél! Viszont RIP kedvessége, mint az utolsó képen is látszik felülmúlhatatlan volt!

Megjegyzés:
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:4,932
-
LACA-ra írtam a pénzem visszatérítése miatt, de mivel Tőle nem kaptam érdemi információt, választ sem, így nem várva tovább nyitottam e visszatérítési igényt!
Tegnap 17:27-kor írtál rám, de mivel dolgozok így nem fogok egyből válaszolni, értelemszerűen, de köszönöm, hogy ilyen türelmes vagy. :)

Head of Staff hozzászólás
Keress majd fel a szerveren.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó