Egyesült San Andreas

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.
G

Gofli

Vendég
Vendég

Üdvözöljük az Egyesült San Andreas weboldalán!

Az Egyesült San Andreas nem csupán a kiváltágos és gazdag réteget célozza meg, mint egyes mostani pártok, hanem komoly hangsúlyt fektet arra, hogy egyaránt képviselje az állam minden egyes lakója érdekét, függetlenül politikai és társadalmi hovatartozásuktól. Célja, hogy a politikai elitben és az állam életében olyan változást érjen el, amely valóban az emberek akaratát érvényesíti, ezáltal egyenlőséget állít ember és ember között. Az egyenlőség politikája mellett fontosnak tartja a valóban zöld politikát, szívén viseli a kultúrális élet fejlődését és képes valódi erőfeszítést tenni annak érdekében, hogy az állam közbiztonsága javulást, egészségügyi rendszerének mutatója pedig pozitív kilengést mutasson.
 
Utoljára szerkesztette a moderátor:
G

Gofli

Vendég
Vendég

Jelöltek


Zachary Brooks

kormányzójelölt


Alexander Grey

képviselőjelölt


Dayani Mosby

képviselőjelölt


Haylee Quill

képviselőjelölt


Doug Moore

képviselőjelölt


Kida Ramadan

képviselőjelölt

"Szeretném, hogy az államban élő emberek egy bizonyos, elvárt szintű színvonalon tudjanak élni az elkövetkezendő években. A jövőben magasabb értékű támogatást szeretnék bevezetni, illetve több munkalehetőséget szeretnék nyújtani a lakosság felé. Ezért is alakítottam meg párommal a kamionos vállalkozásunkat, hogy így is tudjuk segíteni a munkanélküli polgárokat."

Alexander Grey

"Napi kapcsolatot szeretnék ápolni a rendvédelmi szervek képviselőivel, velük együtt felállítani egy olyan koncepciót, amivel a közbiztonság hathatósabb, erőteljesebb lehet, ezzel hozzásegítve az államot ahhoz, hogy mindenki biztonságban élhessen. Továbbá az LSFMD-vel mindenképpen szeretnék szorosabb kapcsolatot ápolni."

Dayani Mosby

"Célom az Egyesült San Andreas párton belül, hogy a körülöttem lévők, illetve a nép hangja, végre megfelelő fülekre lelhessen. Az összes szorult helyzetben lévő kisegítése, ugyanis elődeink elsiklottak adott körzeteken. Hiszek abban, hogy amint a nélkülözést elkerülik államunk lakói, abban az esetben a városok bűnözési rátája csökken, a munkaerő növekszik és államunk helyzete ismét virágzóvá válik. Ezt jelenti számomra a nép képviselőjének lenni."

Haylee Quill

"Célom, a párt életében aktív szerepet betölteni jó és rossz időkben egyaránt. A legjobb tudásom szerint fogom az állam, illetve a polgárok javait felmérni és annak megfelelően intézkedni a jobb jövőjük érdekében."

Doug Moore
 
Utoljára szerkesztette a moderátor:
G

Gofli

Vendég
Vendég

Hírek

Újabb képviselőkkel bővült az Egyesült San Andreas

A választások előtt pár nappal ismét újabb felkereséseket kapott a párt vezetése, hogy néhányan kifejezzék csatlakozási szándékukat.
Az újonnan csatlakozottak munkájukhoz sok sikert és kitartást kívánunk!
A párt így 6 képviselőjelölttel indulhat neki az augusztusban tartandó választásnak.


Doug Moore

képviselőjelölt


Olivia Garcia

képviselőjelölt


Carlito Ruiz

képviselőjelölt

"Célom, a párt életében aktív szerepet betölteni jó és rossz időkben egyaránt. A legjobb tudásom szerint fogom az állam, illetve a polgárok javait felmérni és annak megfelelően intézkedni a jobb jövőjük érdekében."

Doug Moore

"Az Egyesült San Andreas pártban legfőbb célom, hogy a városban élő polgárok egyenjogú emberként legyenek kezelve, és minél több mindennel tudjuk támogatni mind az embereket, mind az állami szerveket. A legjobb tudásom szerint igyekszem tartani a lépést, és minél több mindent elsajátítani, amit végül kamatoztatni tudok majd egy jobb jövő érdekében."

Olivia Garcia

"Legfőbb céljaim közé a városvezetés mentális fejlesztését, a csapat összekovácsolását, az anyagi tartalékok helyes felhasználását, illetve a demokrácia adta lehetőségek fenntartását tűztem ki. Látva akár a hazai, akár a külföldi helyzetet, aggodalomra ad okot néhány cselekedet, ami nagy részben a kisajátítást foglalja magába. Az egyenlőség és a becsületes bánásmód mindenkit megillet!"

Carlito Ruiz
 
G

Gofli

Vendég
Vendég

Hírek


Sikerrel zárult adományozási akció

Az Egyesült San Andreas 2022.07.23-án jótékonysági estet szervezett a Cockatoos Nightclub & Bar közreműködésével a Los Santos Police Department és a Los Santos Fire and Medical Department számára. A rendezvényre látogatók belépőjegyeikkel tudták támogatni a szerveket, valamint az erre a célra kihelyezett adománygyűjtő urnánál, melybe nem csak magányszemélyek, hanem számos kisebb - és nagyobb vállalkozások is elhelyezték adományukat.
Az est végére összesen $900.000 gyűlt össze, melyet az Egyesült San Andreas képviselői a héten át is adtak az említett szervezeteknek, megköszönve munkájukat, kitartásukat és odaadásukat a lakosság nevében.

Szomorúan vettük tudomásul, hogy a jelenlegi kormányzat a kötelező támogatások kiosztásán túl mennyire nem vesz tudomást hőseink áldozatos munkájáról. Az Egyesült San Andreas ígéretet tett arra, hogy nem csak a választások alkalmával előbukkanó párt kíván lenni, és ezt az ígéretünket be is fogjuk tartani! Éppen ezért az LSFMD vezetésével tárgyalásokba kezdtünk, melyeket a választások után is töretlenül folytatni fogunk azért, hogy államunkat közösen egy élhetőbb, biztonságosabb hellyé formálhassuk.

 
G

Gofli

Vendég
Vendég

Hírek


Újabb választási programpontok

Az Egyesült San Andreas programja az alábbiak szerint módosult:


Ösztönző program visszavezetése:

Hőseink támogatása , motiválása és elismerése kiemelt fontosságú feladat számunkra. Éppen ezért elengedhetetlennek érezzük a régen is ismert és sikeres Ösztönző program visszavezetését.
Az LSPD és az LSFMD köreibe jelentkezőket a programhoz csatlakozva, sikeres vizsga esetén $40.000 vissza nem térítendő összeggel támogatjuk meg, hozzájárulva ezzel szakmai sikereikhez.
A program lényege annyiban változik, hogy a már régóta szolgálatot teljesítő LSPD és LSFMD alkalmazottak is csatlakozhatnak, ők jelentős mértékű szolgálati idejükért, államunk lakóinak megbecsülése jegyében kapnák meg a programban meghatározott összeg 70%-át.

Az Ösztönző program a későbbiekben más szervezetekre és nagyobb vállalkozásokra is kiterjesztésre kerülhet.



Bérlakás program

Mindenkivel előfordulhat, hogy nehéz anyagi helyzetbe kényszerül, akár rövdebb, akár tartósabb időre. A Bérlakás programmal az ő helyzetükön szeretnénk egy kicsit könnyíteni, míg újra talpra tudnak állni. A program keretében lakóházakat és panellakásokat vásárolnánk az egész állam területén, melyeket aztán a nehéz anyagi helyzetben lévők bérelhetnének ki egy, vagy akár több hónapra jelképes összegért cserébe.

 
G

Gofli

Vendég
Vendég

Hírek


Sikerrel zárult ciklus


Az Egyesült San Andreas az elmúlt ciklus megkezdése előtt számos célt tűzött ki maga elé, melynek többségét sikeresen teljesítette is:

Lakossági támogatásokat érintő módosítások

  • Az álláskeresői támogatás sikeres módosításokon esett át, összege $5.000-ról $7.000-ra módosult, valamint átkerült a havi szinten igényelhető támogatások sorába.
  • A letelepedési házzájárulás szintén módosításra került, összege $7.000-ról $10.000-ra emelkedett.
  • A szociális támogatás $10.000-os összege $12.000-ra módosult.
  • Sikeresen bevezetésre került a gyermekvállalási támogatás a tervezett $10.000-os összeg helyett $15.000-os összeggel.
  • Sikeresen bevezetésre került a friss házasok támogatása, mely a tervezett $15.000-os összeg helyett $25.000-os összeggel valósult meg.
  • Sikeresen elértük, hogy az állami vállalatoknál ((alapmunkák)) dolgozók több fizetést vihessenek haza, számokban kifejezve ez 2%-os béremelést jelent, így hivatalosan is elértük a törvény által meghatározott maximális értéket.
  • A képviselők által megszavazásra került a Bérlakás program, mely az arra rászoruló állampolgároknak biztosít lakhatási lehetőséget. A program megvalósítása kilépett a tervezési szakaszból és átlépett a megvalósítási procedúra második fázisába, ennek köszönhetően Los Santos önkormányzata 4 darab lakást tudott vásárolni a Hawick Avenue egyik kiváló állapotban lévő apartman komplexumában. A tervek szerint a program a megvalósítási procedúra végéhez az új ciklus első hetében ér el.


Vállalkozásokat érintő módosítások
  • A támogatási rendszer teljes egészében átdolgozásra került, az eddigi átláthatatlan és zavaros rendszer helyett egy sokkal letisztultabb és átláthatóbb került kialakításra.
  • Az átláthatóság érdekében létrehozásra került a San Andreasban működő vállalkozások nyilvános cégjegyzéke.
  • A vállalkozások bejelentésének rendszere is változott, mely sokkal átláthatóbb, valamint egyszerűbb ügyvitelű kialakítást kapott.
  • A vállalkozások támogatásának ((fedőcégeknek)) összege a korábbi $100.000-os összegről $200.000-ra emelkedett.
  • Az egyéni vállalkozások támogatásának összege a korábbi $50.000-os összegről $100.000-ra emelkedett, valamint igényelhetősége 14 napról 7 napra csökkent.
  • A Fenntartási támogatás összege $150.000-os összegről $250.000-ra emelkedett, megtartva a 14 napos igényelhetőségi időt.
  • Visszavezetésre került az Értékteremtő tevékenységek támogatása $400.000-os maximálisan igényelhető összeggel és 7 napos igényelhetőségi idővel.


Szervezeteket érintő változások
  • A korábban kiadott támogatási összegeket felülvizsgáltuk és átdolgoztuk, a források átcsoportosítása miatt lehetővé vált, hogy a Los Santos Fire and Medical Department részére a korábbiaknál nagyobb támogatási összeget folyósítsunk. Az állam egyik legfontosabb szervezete kénytelen volt hónapról hónapra élni, a magasabb támogatással bízunk abban, hogy rendeződni fog a pénzügyi helyzetük.
  • A képviselők által megszavazásra került az Ösztönző program visszavezetése, mely a Los Santos Fire and Medical Department, a Los Santos Police Department és a Parking Enforcement gyakornokainak sikeres vizsga esetén $40.000-os összeget biztosít a szakmai fejlődésük és hivatásuk zökkenőmentes elkezdése érdekében. A program része a már régóta állományban lévő tagok támogatása is, ők a programban meghatározott összeg 70%-ra jogosultak. Az Ösztönző program a megvalósítási procedúra utolsó fázisába lépett, így a terrvek szerint pár napon belül hivatalosan is elindulhat és elkezdhetjük a programba való csatlakozások fogadását és elbírálását.


Az elmúlt időszak leginkább a fejetlenség és a káosz elhárításával telt, amit lehetőségeinkhez mérten sikeresen el is végeztünk. Ennek köszönhetően a hivatalon belül a régi, bonyodalmat okozó rendszerek megreformálásra kerültek és a lehető legátláthatóbban és legegyszerűbben kerültek kialakításra, ezzel is segítve az ott dolgozók munkáját és megpróbálva gyorsítani az ügyintézés folyamatát. Sajnálatos módon az emberhiány továbbra is fennakadásokat okozhat, viszont elmondhatjuk, hogy számos új kollégával gyarapodtunk a ciklus megkezdése óta, akik azon vannak, hogy tudásuk szerint a lehető legjobban és legmagasabb szinten elvégezzék a rájuk bízott feladatokat. A Parking Enforcement élére is új ember került kinevezésre, aki rögtön az első napon el is kezdte az alosztálynál felmerülő problémák elhárítását. Az ő munkájának köszönhetően elmondhatjuk, hogy még korlátozottan ugyan, de újra életre kelt a Parking Enforcement.


Programunk a következő ciklusra


Alkotmány létrehozása

San Andreas állam jelen pillanatban nem rendelkezik az államra vonatkozó sajátos alkotmánnyal, mely normális esetben alappillérként kéne szolgálnia. Úgy gondoljuk, hogy az első és a legsürgetőbb intézkedés ennek pótlása, hogy az állampolgárok és a kormányzat kiváltságai, kötelezettségei és jogai alkotmányba foglalva is szerepeljenek. Ennek létrehozására szakembereket hívnánk segítségül, akik ügyelnének arra, hogy az Amerikai Egyesült Államok alkotmányának minden egyes pontja érvényesüljön és ne sérüljön.


Vidékfejlesztési programok

Az Egyesült San Andreas szívén viseli a vidék sorsát, azokét az emberekét, akik ott élnek és/vagy dolgoznak, tesznek azért, hogy községük talpon tudjon maradni és ne vesszen el Los Santos árnyékában. Sajnos sokan megfeledkeznek róluk, viszont mikor vidékről beszélünk, akkor az állam egyik meghatározó területeit említjük, melynek ugyan olyan szerepet kell kapnia, mint Los Santosnak. Ennek a régiónak a politikai és a mindennapi életbe való visszacsatolása sarkallatos pont, éppen ezért meghirdetjük a Fejlődő Vidék programunkat, melynek első és legfontosabb lépése egy területi képviselő kinevezése, aki hangcsöve lehet mind a három községben élő embereknek és az ott működő vállalkozásoknak. Közbeszerzési pályázat által számos fejlesztési beruházást szeretnénk véghez vinni, legyen szó épületek vagy a közutak felújításáról, új létesítmények építéséről, kamerarendszer kiépítéséről.

Városszépítő akciók

Paleto Bay, Sandy Shores, Grapeseed és Los Santos zöldterületeinek rendezése, szemétszedési akciók szárazföldön, tavakban és szabadstrandokon egyaránt. Ezek az akciók minden héten megrendezésre kerülnének a négy település egyikén, melyre bárki jelentkezhetne. Célunk ezzel az, hogy a települések elhanyagolt, lepusztult területeit felszámoljuk, környezetünket, lakóhelyeinket szépítsük. Az akciókon résztvevők a munka idejének és jellegének megfelelő fizetést kapnak.

Közmunkaprogram

A rendőrséggel egyeztetve kisebb vétségek elkövetése esetén az intézkedő rendőrnek lehetősége van közmunka kiszabására, melynek ideje egyenesen arányos az elkövetett vétség Penal Codeban szereplő pénz, vagy börtönbüntetésével. A közmunkára ítélt elkövetők foglalkoztatása a P.E. hatáskörébe tartozna, az ő felügyeletük alatt történne a büntetés idejének letöltése, ők igazolhatják vissza a Police Departmentnek azt, hogy büntetés letöltésre került, vagy sem. Célunk ezzel a városok köztisztaságának növelése, valamint egy új büntetési forma bevezetése, mely a lakosok és az elkövetők javát szolgálja.

Council of State létrehozása

A hónapokkal ezelőtt felállított, jogilag zavaros és támadható képviselői rendszert szeretnénk teljesen felszámolni, helyére pedig létrehozni a Council of Statet. A CoS-en belül három bizottságot alakítanánk ki, melyek fedik a kormányzat legfontosabb területeit:
  • Humán szolgáltatásokért és közügyekért felelős bizottság
  • Állami szervezetekért és vállalkozásokért felelős bizottság
  • Törvényalkotási bizottság
A képviselőknek megválasztásuk után lehetőségük lenne csatlakozni összesen kettő darab bizottsághoz. A bizottságok létrehozásával és a Council of State törvénybe iktatásával felszámolnánk az "egy-képviselőre terhelő rendszert", a munkamegosztás miatt számottevően gyorsabb és minőségibb munkát tudnánk biztosítani, mivel ezentúl a fontosabb ágak egyike nem egyetlen egy képviselő vállát terhelné.

Rendezvények szervezése

Bár szerencsére nem mondhattó el az, hogy programoknak híjján lennénk, hisz az állam legtöbb pontján és városában rendszeresen megszervezésre kerül egy-egy kisebb-nagyobb esemény (lásd Mirror Park Summer Festival, mely mellé az Egyesült San Andreas is beállt, mint főbb támogató), mégis úgy gondoljuk, hogy egy jó közösségi élet kialakulásáért nekünk is tennünk kell, legyen szó akár Sandy Shoresról, akár Los Santosról, mindenhol fontos az, hogy képviseltessük magunkat és lehetőséget kínáljunk a szórakozásra, a közösségek kialakulására. Ezzel a programpontunkkal viszont szeretnénk támogatni és lehetőséget adni minden rendezvényszervező, de leginkább a újonnan megalapított cégeknek, hogy megisertethessék magukat az emberekkel. Minden egyes általunk finanszírozott rendezvény megszervezésével más-más vállalkozást bíznánk meg, akik pályázat és szavazás útján kerülnének kiválasztásra.


Úgy gondoljuk, hogy a reális alapoktól elrugaszkodott kormányzásnak véget kell vetni, a felelőtlen és sok esetben megvalósíthatatlan ígéreteket pedig el kell vetnünk magunkban. Az adók, a támogatások, a segélyek, a szervezetek és a vállalkozások kérdése mind-mind egy kényes pillér az állam díszcsarnokában, a mi feladatunk az, hogy ezeknek a stabilitását és épségét megőrizzük! A felelőtlen és sok esetben gazdaságilag kivitelezhetetlen, ám mégis megvalósított ígéretek ezeket az pilléreket rombolják, és sok esetben javíthatatlan károkat okoznak bennük. Tegyünk a rombolás ellen, mert EGYÜTT erre is képesek vagyunk!
 

Bryan

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:121
Nathan Moore
[mod]Sziasztok!
A téma meghaladta az elévülési időt, így archiválom. Ha a jövőben mégis szükségetek lesz rá, keressetek Discordon ((Bryan')).[/mod]
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó