Edmond Shaquen-Anti-Cheat

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

martinn01

Újonc
Játékos
Üzenetek:1
unban.png

Név:/color] Edmond Shaquen 
Adminisztrátor neve: Anti-Cheat
Indok: Jump, sebezhetetlenség cheat
Tiltás időpontja: Szervernyitás, 2020 04 15
Meddig tart a ban: Örökké.
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Ez a kettő, de ez a kettő egyidejűleg.

[size=12pt]Miért kérsz unbant: Nem vonzott a GTA RP, mostmár jobban érdeklődök iránta, hogy LS-be költözött a szerver, kipróbálnám amennyiben megadjátok a lehetőséget.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nem próbálkoznék ilyen butaságokkal.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Természetesn, teljesen korrekt ban volt a rendszer részéről.

Limonium

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:2,085
[foadmin]Helló. Tudod mit kell csinálni és ez az az egy dolog ami engem nem hagy nyugodni. Észbekapott az Anti-cheat és helyesen cselekedett. Ha én most visszaengednélek, nyomná az oldalam, hogy egy moddert (volt moddert, exmoddert tök 8 ) én visszaengedtem a szerverre. Még ha le is törlöd, vagy megvan, de nem használod, nem érdekel. Nem fogok kutakodni a dolgaid között ha esetleg bizonyítani szeretnél. Tudod hogy és mit kell csinálni. Aztán most még lehet jól viselkedsz az első pár hétben, hónapban, de eldurran az agyad, mod menü elő és paff, kész a baj. Na nem.. ezt nem.
Ugyan sok víz lefolyt ezen több, mint egy év alatt, de én úgy látom jónak, hogy ez nem ér meg egy unbant.
[/foadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó