Duty blip hiba

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

meister

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:27
Clifford Burns

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Clifford Burns / meister18 «

Hiba megnevezése

» Duty blip hiba «

Hiba bővebb leírása

» PD esetében vettem észre, hogy többszörösítve jelenik meg az MDC blip a térképen. A probléma jellemzően csak 1-1 playernél jelenik meg (pl. én a 14R320K9, [kép] egységből látok többet; míg ezzel egyidőben más PD-s az én blipemet, 14T332 látják többszörösítve), tehát a probléma több playernél is megjelenik, de mindenkinél egyedi hogy melyik blip hibás.

EDIT: a blip sokszor nem csak többszörösítve jelenik meg, de olyan helyeken ahol valójában nincs ott az autó, aminek a blipjét látom.«

Csatolmányok

» IMGUR «

Egyéb megjegyzések

» - «

meister

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:27
Clifford Burns
update: Tukántól kaptam az alábbi imgur linkes screeneket ugyanerről a problémáról.
IMGUR

további kiegészítés, a problémát a tapasztalatomban relog okozza, tehát a probléma a következő módon idézhető elő:
1. bekapcsolod egy pd-s kocsi blipjét
2. kiszállsz a kocsiból, relogolsz
3. amikor visszalépsz, a blip a relogod pozícióján is megmarad, de duplikálva a kocsin is rajta marad, mintha rendesen működne a rendszer

tehát párhuzamosan 2 blip lesz jelen, egyszerre az autón, mint amikor normálisan működik a rendszer és ezzel egyidőben a relog pozícióján is megmarad a blip.

azt tapasztaltuk, hogy a probléma mindenkinál univerzális jelleggel jelen van, az hogy ugyanannak az autónak, vagy más-más autóknak a blipjeit látjuk, az változó. egy embernél és többnél is létrehozható a probléma

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,320
-
Head of Staff hozzászólás
Köszi a segítséget, resivel kész is.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó