Üzenetek:6
Ronan Zircon
Név: Durk Fugazi
Adminisztrátor neve: nincs (anti cheat)
Indok: favágó macro
Tiltás időpontja: 2022.05.02
Meddig tart a ban: örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: soha
Miért kérsz unbant: A kitiltásom jogos, hisz ez az én hibámból eredt hogy hanyagul olvastam át a szabályzatot, nem szeretnék kifogásokat keresni. Tudom hogy még friss ez a kitiltás, de azon nyomban megbántam és felkerestem Lacát discordon, aki azt mondta erre még nem ad unbant, várjak vele. Tényleg sajnálom hogy egy segédprogramhoz nyúltam, hogy picit megkönnyebbítsem magamnak a játékot, többet nem használnám. Jelenleg még egy friss játékosnak mondanám magam az ezer percemmel, de tényleg szeretnék itt újra játszani, hiszen a szerver remek lehetőségekkel teli, rengeteg a lehetőség amit lehet csinálni és akikkel eddig RPztem a szerveren, bátran állíthatom hogy egy remek közösség játszik rajta. Remélem kaphatok még egy esélyt, bármilyen szankciót be vállalok amennyiben le tudjuk szedni ezt a kitiltást.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nem használnék segédprogramokat a szerveren
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Kitiltást jogosnak érzem és megtanultam hogy ne használjak ilyen megoldásokat hogy rövidebb legyen a munka