Django Hoskins
SZEMÉLYES ADATOK
SZÜLETÉSI DÁTUM: 1994.02.02.
SZÜLETÉSI HELY: Missoula, Montana, Amerikai Egyesült Államok
JELENLEGI LAKHELY: Paleto Bay, San Andreas
ANYJA NEVE: Sofia Holloway
ÁLLAMPOLGÁRSÁG: Amerikai
SZEMÉLYLEÍRÁS
MAGASSÁG: 202 cm
TESTSÚLY: 76 kg
BŐR: Világos
HAJ: Zöld színű mohawk, általában kócos
SZÜLETÉSI DÁTUM: 1994.02.02.
SZÜLETÉSI HELY: Missoula, Montana, Amerikai Egyesült Államok
JELENLEGI LAKHELY: Paleto Bay, San Andreas
ANYJA NEVE: Sofia Holloway
ÁLLAMPOLGÁRSÁG: Amerikai
SZEMÉLYLEÍRÁS
MAGASSÁG: 202 cm
TESTSÚLY: 76 kg
BŐR: Világos
HAJ: Zöld színű mohawk, általában kócos
TULAJDONSÁGOK
POZITÍV: Csendes
NEGATÍV: Türelmetlen, hirtelen haragú, veszélyesen agresszív
Hogy is mondjam, nem volt egy fasza gyerekkorom. '94-be fogantam, egy testépítő apa (Daryl Hoskins), és egy takarítónő (Sofia Holloway) anyától. Gyerekkorom átlagosnak mondható, korán kezdtem én is a testépítést, 2000-es években már kisebb versenyekre vitt a 'büszke' apuka. 7 éves lehettem amikor elmezdtem az önvédelemmel foglalkozni a testépítés mellett, szigorú apai ágon, ha akartam volna se hagyhatom abba. 13 éves koromban több fajta harcstílust is kipróbáltam és vegyítettem őket, ekkor kostóltam bele az MMA világába. Volt pár meccsem is de hamar eltiltottak mindentől, de ezt majd később kifejtem. Most ott tartottam, hogy a 'büszke' apukának a testépítésben nem volt elég a 'nyers' izom, neki több kellett és mivel én voltam a kiskorú Ő mondta meg, hogy mit és mikor. Telepumpált mindenféle szarral miközben versenyekre jártam. Próbáltam minnél kevesebbet beszedni a sok porból meg tablettából, kisebb-nagyobb sikerrel, ez ment majdnem 5 évig. Első MMA mérkőzésem elött egy ideig nem szedtem őket, nem szólt az apuka. Telt az idő jöttek a meccsek sorban, városi, majd országos bajnokság, mit ad isten, volt hozzá tehetségem. Országosnál megálltam, vissza testépítés, fater, mint a háttérzaj csak jött utánam. Talán 21 voltam amikor újra szedette velem a tabblettáit, alig telt el 2 év és már azt vettem észre, hogy az injeckió a kezemben. Túladagolás, minden ami csak jöhet, csőstől ahogy azt kell. Lerobbantam agyilag, össze estem testileg, nem teljesen, de már nem a régi formám volt. Rehab, meg miegymás ami kell az megvolt, de szart se ért egyik sem. 26 vagyok jelenleg, elköltöztem, mindegy, hogy honnan a lényeg az, hogy Paleto Bay-be. Összefutottam pár hozzám hasonlóval, jól el vagyunk.
2020.04.22.
Süt a nap, jó az idő. Ideg szétszed belülről, megőrülök. Mindenki engem néz, miért néznek? Mik ezek a hangok a fejemben? Ki beszél hozzám folyamatosan. Itt egy templom, leülök. Arra jön egy hajléktalan, megszólít. Ránézek kaikadt szemekkel, néz rám félelem teljes szemekkel, felállok 1 fejjel magasabb vagyok mint ő. Kiszabadul belőlem az ideg, ökölbe a kezem. Elkezdem ütni a hajléktalant, elöszőr csak mellkas, majd fej. Nincs kép, vörös köd. Nem látok. Nincs fény. Mire feleszmélek egy sikátorban vagyok, hajléktalan elöttem vérben fekszik. Körülnézek, elfutok. Ordítanak a fejemben, én is ordítok. Nem bírom a terhet, ideges leszek újra, megint néz mindenki. Elfutok egy domb alá, kis híd beülök alá véresen. Csend van, nyugodt minden, csak én nem. Jön a tag, ismeretlen. Bemutatkozik, jófejnek tűnik a neve Bodean. El vagyunk, felkarolt. Nem vagyok egyedül.
2020.04.21.
Minden tiszta, Bodeannal elmegyünk kocsmázni. Pár rossz arc a sarokban. Rosszul néznek ránk, véres a pólóm. Belekötnek Bodi-ba amikor elment mosdóba, ideges lettem. Halálra vertem mind a kettőt. Megijedtem, elmentünk. Azt mondta bemutat pár embernek, mindenki közvetlen, de riadtak. Valami szektának tűnik. Jól elvagyunk. Elmentünk sétálni. Mindenki póló nélkül. Sok ember van az utcákon, amerre megyünk 1-1 sérült. Rosszul néztek minket. Beszóltak. Új ismerősök szeretnek, még nem ismernek, még Bodi sem. Leülünk egy padhoz, beszélgetünk. Mindenki beszélget. Felálltam a padtól, legközelebb hozzám állot megütöttem, nem tudom miért. Nem kérdezték. Röhögünk. Visszafordulok a padhoz és elkezdem rugdosni. Gondok vannak a fejemben. Azt mondja Bodi idegbeteg vagyok. Megütöm, elesik, elfehéredik. Felpofozzák, engem lefognak. Mindenki röhög. Mesélek magamról, mindent. Megértik. Elkönyvelik, hogy valami bajom van. Tetszik nekik. Így szeretnek.