DeShawn Malik Brown - Mitől édes a szőlő?

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

_bencuka_

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
Üzenetek:63
DeShawn Malik Brown

Trigger és Blaze séta 2.0.png
Név: DeShawn Malik Brown ("Trigger")
Kor: 18 év (2006-03-17)
Szül.hely: Wichita, Kansas, USA
Lakhely: Los Santos
Haja színe, formája: Fekete, göndördes, középhosszú
Szemeszíne: Mélybarna
Magasság: 178cm/5.8Ft
Testsúlya: 76kg/165.5Lbs

• Rugalmasság
  • Hűség
  • Eltökéltség
  • Erőszakosság
  • Bizalmatlanság
  • Önsorsrontás

Előzmények
DeShawn Malik Brown egy kansasi kisvárosban, Wichita egyik lepusztult környékén született és nőtt fel. Az édesanyja egyedül nevelte, miután az apja, aki alkoholista volt, elhagyta őket. Az életük állandó harc volt a túlélésért. Az anyja két műszakban dolgozott, hogy eltartsa DeShawn-t, de a fiatal fiú hamar az utcán kötött ki, ahol a környék srácai jelentették az "igazi családot."

DeShawn már 13 évesen a bűnözés útjára lépett: kezdetben lopásokkal, később pedig egyre súlyosabb bűncselekményekkel, például drogfutárkodással és utcai verekedésekkel vált a csoport hasznos emberévé. Trigger becenevét 15 éves korában kapta, amikor egy vita során előrántott egy pisztolyt, hogy megvédje magát és társait – bár nem sütötte el, a bátorsága és az azóta rá jellemző "húzd meg, ha kell" hozzáállás megmaradt.

16 éves korában azonban minden megváltozott: egy rivális csoportusulással folytatott utcai harc halállal végződött. Bár DeShawn állította, hogy önvédelemből történt, a rendőrség figyelmét nem kerülte el, és fiatalkorúként letartóztatták. Kihasználva az első szabadulási lehetőségét, DeShawn elmenekült Kansasből, mielőtt a törvény igazán rászállhatott volna. Egy távoli nagyvárosban, Los Santos utcáin talált új otthonra, ahol a helyi arcok közé beilleszkedve folytatta életét.

GSC.png

Blaze - a Doberman

Trigger és Blaze póz.png Blaze, a gyönyörű fekete-sötétbarna Doberman, DeShawn egyetlen igaz társa és a múltjának mementója. A kutya hűségesen követte őt Wichita utcáitól egészen az új városig. Blaze egy vad, erős állat, de DeShawn hatalmas fegyelmet és hűséget nevelt belé. A kutya tökéletes tükörképe gazdájának: vad és védelmező, de fegyelmezett és lojális. Blaze mindig ott van Trigger mellett, az utcai lazulásoktól kezdve, a komolyabb összeröffenésekig.

A kutya nyakörvén egy kicsi, lila színű medál található, amely Triggerhez köti Blaze-t. Együtt egy olyan párost alkotnak, amelyet senki nem mer megkérdőjelezni.

d6044ti-7c8744d0-52e4-4a18-9107-60bb61092f8a.png

DeShawn "Trigger" Brown egy menekülő lélek, aki próbálja újraértelmezni magát az utcák világában, miközben sosem tud igazán elszakadni az erőszak és a bűnözés ördögi körétől.

Utoljára szerkesztve:

_bencuka_

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
DeShawn Malik Brown

Rúgjunk ki a hámból!
A "keménymag" ma kirúgott a hámból. Összegyűltek szokásosan a hoodon, majd ment a duma.

Line: "Yo! Nem csinálunk valamit? Olyan lame ez az egész..."
Zee: "Yo, kenjünk fel valamit! Irány a kocka!"

Trigger pont ekkor a közeli benzínkúton volt, amikor szembe találkozott Line-al, aki közölte vele, hogy a kockaparkba mentek a többiek graffitizni.

A tulaj nem is fogadta jó néven...:
fn.png

Ezek után a srácok felnyomtak egy boltot, de Trigger nem volt ott, szóval csak a történetet hallotta.
Majd újra a szokásos hood-ra mentek vissza, ahol épp azt tárgyalták, hogy megint lame a buli.., hihetelen ezek a fiatalok mindig unatkoznak...
Trigger fel is dobott egy ötletet, hisz meglátta hírdetésben, hogy a Lost Bar-ban valami buli van. A srácok és lányok kocsiba pattantak. Cél a bár volt Grapeseed-ben. Odaérvén Cino egyből belekötött a Barrio 18 frontemberébe... Hector Reyes-be. Ment a szócsata Hector, valami fekete haverja és a lila skacok között, aminek a vége ismét a szokásos volt...elcsattant a pofon. Nem lehetett mást hallani, csak, ahogy csont a csonttal csattan.
*CSATT* *CSATT*, háttérben ordibálnak a srácok "Ne hagyd magad Cino!", "Üsd fel az állát homie!" Hector keze pont úgy találta el Cinot a vége fele, hogy az kiütési pontot talált.
*Cino a földre került*
A srácok a fejüket fogták, addig Hector a kezét a levegőbe emelte és éljenezte a Barriot. Viszont közben Zany ütni kezdett a korábban említett fekete gyerekkel, aki Hector mellett állt. Ott is csak csattantak a pofonok, még ki nem derült, hogy az az ember a világ leggyávább színesbőrüje, akivel valaha találkoztak.
*Közben kiérkezik a mentő és ellátják Cinot*

Természetesen a háttérben mindenki a lilások ellen fújjolt...elrontották a bulit. Szócsata követte a szócsatát..., így ment ez, mikor is a motorosoknak betelt a pohár és összefogva neki indultak Zee-nek és Zany-nek miután mind a ketten graffitit fújtak a bárral szembeni épületre. Trigger, Killa csak ott álltak és nézték a dolgokat, mivel körbe vették őket a motoros brigád többi embere, és már macsétával, késsel, pisztollyal állták körbe a fiatal srácokat, lányokat. A vége az egésznek az lett, hogy a testvérpárnak le kellett törölnie a graffitit, illetve a hoodon egy rendezett meccsre kerül majd sor a Barrio 18 és a Grape Street között a napokban.

bunyó 1.png

búnyó2.png

GSC.png

Utoljára szerkesztve:

_bencuka_

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
DeShawn Malik Brown

Még aznap este...
Még aznap este Trigger átugrott a Zee-khez, ahol Kilo nem szívélyesen fogadta őt.

Kilo: "Yo Trig! Mi a faszom volt ez nigga?"
Trigger: *furcsán néz Kilora* - "Miről beszélsz homie?"
K: "Ott hagyod a spanokat, hogy elmenjél szerelni?"
T: "What? - Mindenki elment..utánna mentem el a whipet helyre rakni."
Zany: "Ott álltunk a hugommal a kibaszott Losttal körbe véve Nigga, ti meg csak néztetek minket, ha? Legalább ha van a fejeteken kendő, akkor viseljétek is, és álljatok mögénk."
T: "Ja mert homie, szerinted az én seggem nem fogták? Ott voltak mellettem, mögöttem és fegyverrel a kézben..frankón mondom, hogy felbasztuk őket."
Z: "Faszért van akkor burner nálatok nigga, ha nem is használjátok."
T: "Yah, majd akkor előkapom legközelebb és mindenkit agyon fognak pukkasztani...nem volt esélyünk fogadd el.... Senki sem szurkolt nekünk, ya?"
Z: "Lősz egyet aztán káosz tör ki nigga."
T: "Aite, ha lesz legközelebb akkor ott fogok tündökölni mögöttetek a kezemben egy burnerrel."

Z: "Holnap jön le a Barrio a hood-ra, ajánlom, hogy mögöttem legyél!"

*Ezek után Trigger a konyhába sétál és megiszik két pohár vizet, majd a nappaliba dobja le magát a földre és chillel*

chill.png

Utoljára szerkesztve:

_bencuka_

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
DeShawn Malik Brown

Trigger póz 3 c.png

F#ck twelve...!
A következő nap folytatódott ott, ahol abbahagyták...szintén unatkoztak. Ki-kimentek a hoodról, de sosem hagyták el azt teljesen.

Line: "Yo, nem dobunk össze egy hamburgert, ha?"
Trigger: "De, nagyon kajás vagyok."
Zany: "Jó ötlet shawty, vegyünk hozzávalókat fogod?"

*Line és Zany elmentek a boltba még a többiek ott maradtak és dumáltak.*

Ezt megelőzve Tray megjelent egy full színes outfitben, amit a tagok egyből szóvá is tettek.

Kilo: "Yo mi a gyász faszom ez rajtad ha?"
Mali: "Mi ez? Cirkuszba készülsz? Mint egy gay nigga for real."
Trigger: "Tray, a Gay."

*Szakadó röhögés kapja el a többieket*
Tray: "Yo, ez csak a pizsamám, mindjárt átkapom."

Vissza a sütögetéshez. A skacok megint felhozták Tray szettjét, amit Trigger sem hagyott szó nélkül és ostorozni kezdte Tray-t. A fekete arc csak türte Trigger ócsároló szavait, mikor egyszer csak megindult Trigger felé és megállt előtte. Trigger nem rettent meg tőle és egyenesen a szemébe nézett. Lila napszemüvegét félredobta. Nem is látta merre repült, nem vette le szemeit Tray-ről.

Trigger: "Yo! Én nem fogok smárolni veled. Mutasd mid van!"
Zanee: "Fadeljetek! Ne hagyd magad Tray!"

trigger tray fade.png

*Tray ezzel a lendülettel hasba vágta Triggert, amire a srác pofonválasza érkezet...*

Háttérben: Adj neki Nigga! Verd fel az állát!

*Tray indít egy jobb horgot Trigger felé, amit a tag nem vesz észre és bekapja gyomorszájba*
*Trigger összerogyik.*

Srácok: Dayum! Mi a fasz.

Tray: "Na ki a buzi, ha?" *éljenez magának*
*Trigger szedi fel magát a földről és sepri le magáról a koszt*

A lilafejűek visszamentek az asztalhoz, majd zabálni kezdték a kész hamburgert jó ízűen. E közben duda hangokat és a V8-tól dübörgő autók motorját hallották meg közeledni. A Barrio volt az. Úgy néz ki lejöttek a spanyolok a Lilákhoz.

cripsvsbarrio1.png

cripsvsbarrio2.png

cinovsspanyol.png

A nagy harcokat -mivel a végén már tömegverekedés volt - a fegyver hangja vágta végbe. Több bandatag sérült, vagy vesztette életét. Triggert kiütötték a bunyóban, nem kapott golyót. Így miután nem sokkal utánna magához tért Tray-t pillantotta meg először. Az összes lehetőséget kihasználták, hogy minél hamarabb elhagyják a helyszínt, de egy járókelő később kihívta a mentőket, akik értesítették a hatóságokat. Az egész hoodon hemzsegtek a kék ruhások. Mikor a srácok meglátták ezt azonnal szaladtak fegyverért és lövést adtak le az Officerekre. Nem hagyták válasz nélkül. Több bandatag és officer is odaveszett a rögtönzött tűzharcban. Triggernek sikerült elmenekülnie mituán leadott pár lövést. Viszont szerencsétlenségére, a karma visszacsapott kétszer is rá miután beszólt Traynek, az SD csapata megtalálta sétálva a csatornánál és közre fogták, majd beszállították a rendőrségre.

trigger hide1.png

trigger underarrest1.png

Austin Hernandez mondja: Na kifele az autóból lame ass nigga! *ezzel a lendülettel ragadja meg a vállát és kényszeríti ki az autóból*
DeShawn Malik Brown mondja: Yo! *kapja fel is a vizet* - Mi a faszt csináltam én veled ha? *lép ki a kocsiból* Fuck twelve! *köp a földre* GG.
Austin Hernandez mondja: Jaja, ti mást sem ismertek ezen a mondókán kívül. Kibaszott száraz ez a szöveg már, vágod?

*Austin Hernandez bevágja az ajtót és maga előtt tolja felfele menet.*

Ezek után Triggert felkísérték a kihallgatóba, ahol Gus fogadja. Beszélgetnek, Trigger igyekszik minden hülyeséget is kitalálni maga ellen több-kevesebb sikerrel.

Gus Hoyos mondja: Oké, hajlandó vagy ügyvéd jelenléte nélkül válaszolni a feltett kérdésekre?
DeShawn Malik Brown mondja: Szerinted egy ilyen niggának, mint nekem van cash-e ügyvédre, ha?
Gus Hoyos mondja: Ja, nekem mindegy. Az a kérdés, hogy válaszol-e, vagy sem.
DeShawn Malik Brown mondja: Cool, legyen.
Gus Hoyos mondja: Oké. Mit kerestél odalent a csatornában?
DeShawn Malik Brown mondja: Kerestem a kutyámat Blaze-t, elvittem sétálni, arra szoktam. You know, ha szarik meg hugyozik, akkor már nem tök mindegy, ha oda csinálja, így is koszos.
DeShawn Malik Brown mondja: Csak elfutott az a rohadt dög...
DeShawn Malik Brown mondja: És köszönhetően nektek most nem is tudom, hogy hol van.. lehet eltűnt a faszomba.
Gus Hoyos mondja: Ha lesz egyezés a pisztolyoddal bármelyik golyóban, akkor gyilkossággal emelünk vádat.
DeShawn Malik Brown mondja: Gyilkosság? Hol élsz?

Trigger próbálkozott..de azonosították a lőfegyver tárát és cellába vágták pár napra. Viszont összekapott még a kihallgatóban az őt beszállító Officerrel.

*Austin Hernandez az asztalra csap, erőteljesebben szólal fel.* - Ébredj már fel! Ne aludj!
DeShawn Malik Brown mondja: Yo, kérhetek valamit? Ezt a takonypóc rasszista peont vigyétek ki innen...
Austin Hernandez mondja: Peon.. ma tanultad ezt az új szót? Igazán aranyos. Biztosan rád monták ezt és azért mondogatod..

*DeShawn Malik Brown hunyorít rá.*
DeShawn Malik Brown mondja: Egyszer gyere le a hoodra te lame fasz aztán meg tudod mi az a peon szó... *emelkedik fel a széken de a bilincs fogja vissza*
*Austin Hernandez két kezével löki vissza a székbe Malikot.*

Ezek után Trigger, Hernandez kíséretében vonul be az egyik cella mögé és tölti le a pár napot.

trigger póz 4c.png

Utoljára szerkesztve:

_bencuka_

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
DeShawn Malik Brown

Trigger csodakép1.0.png

Clothes on, ya?
Trigger a napokban úgy gondolta, hogy fejlesztenie szeretné magát, tanulnia kell a fegyverekről. Ezért el is ment egy szabad, elhagyatott lőtérre gyakorolni. Az elején rettentően béna volt. Alíg alíg találta el a céltáblát, de az idő múlásával egyre jobban kezdett belejönni, hogy majd csak azon kapta magát, olyan reflexekkel rántja rá a pisztolyt a táblákra, mint azt az előtt sosem.

Gifnekval-ezgif.com-crop.gif

A tagok összegyűltek a hoodon, majd Line közölte a kötelezőket.
Line: "Yo! Mondom a plan-t. Meg kell fújni sok-sok üvegnyi tömény piát, ya?"
Zee: "Ya! Rajtam perec van" *emeli a lábát* (Zee-re a napokban háziőrizet került. Nem hagyhatja el ingatlanját.)
Trigger: "Yo, menjünk átkapom magam és hozok egy whipet."
*Zany, Tray, Trig megindulnak a bolthoz*
*Közben Zee is, mivel a tervben neki fontos szerepe van*
*Zee, Aid, Killa megindulnak egy kúthoz*
*Zee lábbilincse bejelez a rendvélemhez, ők pedig kivonulnak.*

*Ez idő alatt Tray, Zany és Trig neki kezdenek a boltnak.*

Trigger kocsi1.png

Trigger kocsi2.0.png

Trigger kocsi3.1.png

Trigger bolt1.png

A srácok sikeresen kipakoljták a sok doboz töményet, viszont Tray nem tudta rövid időn belül feltörni a széfet, így a rendőrök kiértek. Trigger nem tudott mit tenni, magára vonta a rendőröket. Ment a macska egér játszma a városban, de végül a srác le tudta rázni a zsarukat. Valahol viédeken eldugta a kocsit, és megindult a város felé vissza.

Trigger menekülés2.0.png

Hosszú idő után Trigger visszatért a hood-ra. Csöpögött róla az izzadtság, tiszta büdös volt. Sebeket, zúzódásokat láthattak a srácok, mivel a rendőr oldalba kapta az autóját. Trig összekapta magát és Line vázolta a következő tervet.
Line: "Aite! - Kéne pár ruhadarab ya? Kipakolunk egy boltot."
Zee: "Én most for real maradok...nem néznének jó szemmel, ha kimennék on mama."
Trigger: "Me too. Nincs whipem, és szarrá vagyok menve. Maradok a hoodon és figyelek Zee-vel."
Line: "Aite, többiek kocsiba! Cmon!"

*Mindenki kocsiba ül, vagy motorra pattan fel.*
*Elindulnak a ruhabolthoz, addig Cino, Killa, Aid valahol a városban igyekeznek a rendőrök figyelmét magukra vonni.*
*Trigger és Zee ott maradnak a hoodon.*

Minden szépen sikerült, senki nem került rácsok mögé ez alkalommal sem. Majd ezek után az este folyamán beszívtak, és jót dumáltak. Egyszer csak egy motoros kezdett el a területen mozogni. A srácok egyből készenlétbe vágták magukat és figyelték a hoodot. Olykor egy-egy lövést is leadtak a motorosra, de nem ért semmit, mivel elmenekült. Aznap estére el is tünt a tag.

_bencuka_

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
DeShawn Malik Brown

Kocsikázás.png

sétálgatás.png

Zany: Yo Triggy!
Zee: Ayo boy!
Trigger: Ayo! Mi a plan, ha?
Zany: Semmi Nigga full lame az egész ya?
Zee: Csak laggolunk itt *röhögve*
Trigger: Na akkor jöttem én is hozzátok laggolni *nevet*
*Zee ránéz a telójára, megnézi rajta az időt*
Zee: Yo, mennem kell lassan tetoválni.
Trigger: Yoo, mit. Tán nem a nevemet, ha?
Zee: Örülnél neki, ya? *nevet*
Zany: Girl felrántod akkor az én nevemet a kezedre?
Zee: Naa majd meglátjátok!

*Zee motorra pattan és elmegy a tetkószalonba. Zany és Trigger bevonulnak a házba, mivel semmi érdekes nem volt a hoodon. Pár óra múlva kiözönlenek és elütik az idejüket.*

_bencuka_

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
DeShawn Malik Brown

trigger kép4.0.png

Twelve a Hoodon, ya?
Folyatódik a story...Trigger kinézett a Hood-ra és azon kapta magát, hogy van ott három tag, akivel életében nem találkozott még egyszer sem. Ariel, Aiden, Aisha volt az, Localok. Mint kiderült Ariel-t, Zee korábban megverte, mivel Fake Bangereskedett. (*Fake Banger=Localként kendőt hord a hoodon. Fakeli a rangját*)

Nem is tartott sokáig, a srácok felkérdezték Arielt a házánál..Zee adott is neki mégegyet, hisz megérdemelte, mert kavarja a szart.

Zee, Ariel beef.png

ariel földön.png

Ezek után a srácok elmentek a kúthoz a Grove elejére, mikor egyszer csak megjelent egy rendőr, kettő rendőr...három rendőr..négy, öt, vagy hat egységnyi rendőr vonult ki a hoodra. A Bangerek nem értették mivan, azonnal a villogások után rohantak.

Hoodon a rendőrök.png

Rendőrök.png

Aiden mind e közben masszívan beleállt egy rendőr tisztbe, aki Ariellel foglalkozott. A rendőr nem hátrált, hisz tudta, hogy túl erőben vannak. Trigger ezt észrevette, majd közbe lépet, és igyekezett lecsitítgatni a dolgot.

"Yo, chill! - Aiden stop!" - Trigger

A rendőrök ezek után elpakoltak és elmentek. Viszont Trigger nem hagyta szó nélkül Aiden cselekedetét, majd fel is kérdezte rögtön.

Trigger Aiden fade.png

trigger mosakodás 1.png

Trigger ezek után bevert egy ütős cigit a srácokkal. Airel és Aiden elvonultak a házukba. Lecsendesült a hood, majd mindenki nyugovóra tért olyan hajnali háromkor...csak a szokásos.

_bencuka_

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
DeShawn Malik Brown

Hoodteam.png

Lisa...
Teljesen random. Így tudnánk jellemezni azt a történést, ami ehhez a névhez köthető. Lisa.., Lisa a szőke hajú csaj. Igazi szőke..., de tényleg, az az IGAZI szőke. Ugyan is történt az úgy, hogy Trigger feldobta az egyik verdáját a netre eladásra. Nem kellett már neki, megunta. Hosszas alkuldozás után végül beadta a derekát, és bár jóval azon az áron alatt adta el, mint szerette volna, legalább eladta.

SMS-ben történt:
Bashar: Yo! Mennyibe van a whip?
Trigger: Eyyo, én 15 rugóért szereztem...legalább tizet adj érte, feel me?
Bashar: Isten ments' attól…, 3 ezer max.
Trigger: 7.500 és a tied.
Bashar: 5.500-nál találkozzunk, és akkor egyikönknek sem lett igaza.
Trigger: Aite, legyen. Slideolok.

Ez után megtörtént az eladás, papírozás. Trigger már készült, hogy kölcsön vegye a város adta kerókat, amikor egy női hang csapta meg a fülét.
"Elvigyelek?"
Ez volt az első interakció közöttük.
"Ohm..yeah azt megköszönném." - válaszolta a crip.
"Jó lesz az autókerhez."
"Okés, már megyünk is." -
mondja mosolyogva Lisa.
"Szép whip..nem tagadom." - dicséri meg Trigger.
"Köszönöm, bár nem az enyém."
"Bár a sofőr jobban adja, feel me?"

Lisa kidobta Triggert az autókernél, jót beszélgettek e rövid út alatt. Lisa megjegyezte, reméli, hogy még találkoznak. Trigger persze nem vette komolyan, minek is higgyen egy kb öt perce megismert vad idegen csajnak? Alapvetően is, nem bízik meg olyan könnyen bárkiben. De azért számot cserélt a csajjal, vészhelyzetek esetére.

Másnap csörgött a teló. Lisa volt az, találkozni akart. Valami fontos dolgot akart elmondani Triggernek. Össze is futottak a mólónál. Igazán meglepő szóváltás volt.

lisa és trigger.png

Lisa White mondja: Tudja hogy veled beszélek.
*** DeShawn Malik Brown [Trigger] tolja is fel magát.
DeShawn Malik Brown [Trigger] mondja: Shi girl.
DeShawn Malik Brown [Trigger] mondja: Ki ez a tag, név szerint?
Lisa White mondja: Vincent.
Lisa White mondja: Hayes-ben dolgozik, azt hiszem valami nagy főnök vagy nem tudom..
Lisa White mondja: És most mondta, kb 1 órával ezelőtt, hogy nyomozó.
DeShawn Malik Brown [Trigger] mondja: A rendőröknek, vagy csak úgy?
Lisa White mondja: Hát azt nem tudom, annyit mondott, hogy nyomozó.
Lisa White mondja: Meg ugye arról is tud, hogy csókoloztunk Hayes előtt.
*** Lisa White picit reszket a keze.
Lisa White mondja: Félek nagyon.
Lisa White mondja: Nem akarlak elvesziteni, főleg, hogy semmit nem tettem.
DeShawn Malik Brown [Trigger] mondja: Nincs okod az aggodalomra, ha nem csináltál semmit.
DeShawn Malik Brown [Trigger] mondja: For real mondom.
Lisa White mondja: Rendben hát, mindenképp beszélek vele, azonnal szólok mindenről.
Lisa White mondja: Mi most hogy állunk?
DeShawn Malik Brown [Trigger] mondja: Hát..még csak tegnap ismerkedtünk meg..
DeShawn Malik Brown [Trigger] mondja: Tudnod kell, hogy én for real...
*dobja fel a bandajelet*
Lisa White mondja: Ez mit jelent ?
DeShawn Malik Brown [Trigger] mondja: Van egy banda.., aminek tagja vagyok
*** DeShawn Malik Brown [Trigger] mutat le a bandanára.
Lisa White mondja: Rossz fiú vagy?
DeShawn Malik Brown [Trigger] mondja: I mean.. mondhatni
DeShawn Malik Brown [Trigger] mondja: Csak, ha sikerülne is elfogadtatni a többiekkel, hogy odajránál miattam, akkor is az életed csupa veszély lenne halálod napjáig girl...
Lisa White mondja: Nem várom el hogy a barátaid vagy kicsodák befogadjanak, nem is biztos hogy tudnék azonosulni csak...veled akarok lenni.

A mély beszélgetést egy váratlan telefonhívás szakította félbe. Mal volt az, szükség volt a Cripre. Trigger búcsút vett és elindult a hoodra, ahol felkészülvén megindultak a Lost Bar-hoz, hogy felgyújtsák ott a motorokat. Viszont látták, hogy sehol semmi, így visszafordultak a város felé, de szintén lame volt az egész. Visszaballagtak a hoodra, majd elkezdődött a beef Havoc irányába. A crip random leszállt a Lost Bar-nal, hátán egy nagy kaliberrel és elkezdett kopogtatni az ajtón, félelmet nem ismerve és a társai életét is veszélybe sodorhatta volna.

lostmc.png

kuka bandanaoff.png

Havocról lekerült a bandana. Ezek után Trigger és Dope a Localt, Roy-t és szépen tiszteletre tanította, mivel szinte egyből neki esett Havocnak az incidens után. Megunták, hogy a Localok mennyi mindent megengedhetnek maguknak. Tenni akarnak ez ellen. A jövőben kiderül ez mennyire lesz sikeres elgondolás.

A nap korábbi időszakában:
Zany és Trig munka.png

A szomszédos szekció (Bloods) folyamatos riválisa a Cripsnek, ezért számos alkalommal járnak át a srácok, netán tán Drive By-t is társítanak hozzá. (Drive By: 2-3 kocsival, fegyveres interackiót generálnak a szekció területén, lövöldöznek, ölnek)

bloodsstreets-ezgif.com-video-to-gif-converter.gif
(A Crips a Bloods területén.)

Utoljára szerkesztve:

_bencuka_

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
DeShawn Malik Brown

Lehet ez egy lejtő?
Trigger és a srácok a Hoodon folyamatos veszélynek vannak kitéve ezt tudjuk nagyon jól mindannyian, ahányan olvassuk ezt a történenet. Talán nem is érezzük át mennyire, vagy nem is tudunk belegondolni, hogy mennyire kiszámíthatatlan az, hogy mikor fekszel le, vagy kelsz fel utoljára, ha Grove-on élsz, vagy, ha egy banda fontos tagjai közé tartozol. Trigger is tisztában van ezzel, viszont a folyamatos adrenalinlöket és az egymást követő spontán események teljesen elvették a figyelmét erről. Egészen eddig a hétig. A rivális szekció tagjai - Bloods - nem hagyják nyugodni a Crips membereket. Folytonos Drive By-okkal, megunhatatlan Fade-ekkel próbálják megmutani a Cripsnek, hogy melyik a nagyobb társulás. Már online, a Facenetworkon is elkezdődött a beef. A Crips egy ideig beleállt ezekbe a sorokba, viszont mikor már harmadik napja kapták a lövöldözéseket és vesztették el sorra a barátaikat, betellt náluk a pohár. Vissza-visszaadták bosszú formájában, de úgy döntöttek, hogy nem fognak lesüllyedni erre a szintre és a fairplayt, tiszteletet nem figyelembe véve járni az utcákat. Így bedobták a láthatatlan fehér zászlót és inkább a hoodon dekkoltak, akár semmit sem téve, de még is nyugodtan, és nem azt érezve, hogy következőnek akár a pont mellettük álló Crip utolsó szavait hallják épp.

Trigger vs Bloods.png

Másnap este a Bloods újra megjelent a Grove-on, ekkor Fadelni hívták ki a srácokat. Ment az oda-vissza beef, amikor csak hirtelen elcsattant az első öklös, majd tömegverekedés alagult, ki, amikor is az egyik piroskendős tag fegyvert rántott ezzel az élet lehetőségét elvéve 2 Crip-nek, illetve értesítve a rendőrséget, akik rögtön a helyszínre siettek. Trigger tudta, hogy muszáj lesz messze mennie az otthonától, így hát a csatorna mellett fekvő buszmaradványokba bújt el, ameddig le nem folytak a helyszínelés kötelező lépései. Ezek után Lisa-val beszélt pár szórt SMS-ben. Nem sokkal, miután elment a Twelve, a fiatal Crip kocsiba üllt és elment a szőkéhez.

Telefonba:
Lisa: Sziaa! Miújság?
Trigger: Ey, girl! - Fade, lövöldözés a Hoodon és kint a twelve, ya?
Lisa: Úristen, de ugye jól vagy?
Trigger: Persze, minden cool, csak most chillelek egy helyen, nem akarom, hogy a Five-O megtaláljon, fogod?
Lisa: Bármi van szólj!
Trigger: Aite, girl! - By the way, amint elmennek összefutunk, ha?

Lisa: Igen! - Nagyon hiányzol, látni szeretnélek!

Trigger nagyot nézett ezen az üzeneten, de nem érdekelte. Egyik fülén be, a másikon ki.

Trigger és Lisa.png

F#sz van a Local-al
Megrendezésre került egy CarMeet, amire úgy gondolták a srácok, hogy kimennek, megnézik mi a felhozatal. Voltaképpen nem sokáig tartott, mert nem az ő stílúsuk. A Local úgy gondolta, hogy ő simán viselkedhet úgy a Bangerekkel, ha kint vannak ezen az összeröffenésen, mintha ő is bandatag lenne.

***DeShawn Malik Brown [Trigger] előhúz egy szál cigit, majd rágyújt.
Leroyce Freeman [Roy] mondja (DeShawn Malik Brown) felé: Kinálj már meg, nigga.
***DeShawn Malik Brown [Trigger] nem reagálva erre semmit nyújtja felé a dobozt.

***Leroycre Freeman [Roy] elvesz egy szálat, majd rágyújt.

Trigger szemét ez nagyon kiszúrta, hogy így oda lett neki szólva, csak nem akart kirobbantani egy beefet, nem mellesleg azért, mert a piros csapat is ott volt. Tehát nem sokáig tartott ez a meet, Roy és Trigger elszaladtak a boltba, vettek pár húst, zöldséget, gyümölcsöt grillezéshez. Amint visszaértek Triggy kihozta Blaze-t is, aki csak pihent a srácok körül. Majd a Crip elment a kosárpályához, ahol épp Zee dobálgatott, majd csatlakozott ő is. Mindekőzben Dope és Havoc Blaze-t megetették marihuánával. A kutya teljesen beállt. Trigger visszaérvén Blaze lassú reagálása miatt egyből kiszúrta, hogy valami nem oké a kutyával. Dope és Havoc a Local-ra, azaz Roy-ra fogták.

Trigger: Yo! - Faszt csináltatok a kutyával?
Dope: Yo, Nigga a Local volt on mama!
Havoc: A kutya megette a húst, amit a Local csinált deadass.
Trigger: A Local akarta megmérgezni a kutyát, ha? - Felütöm az állát, amint visszajön.

Miután Cino és Roy visszatértek Trigger azonnal felkérdezte a Localt a kutyával kapcsolatban. Nem sokáig tartott a szóváltás, Trigger már indította is a jobbost. Roy talpon maradt, Trigger viszont földre került. Ezek után hozzá sem szólt a taghoz. A Crip visszatért mituán átkapta ruháját, majd Roy szólította meg, hogy beszéljenek pár szót.

Trig és Roy talk.png

DopeZanyRoy.png

Trigger nem bírta idegekkel ezt a mai napot. Lefekvés előtt olyan dologhoz folyamadott, amiből nem tudja, hogyan fog kilábalni. Zee-ék házában tudja, hogy a srácok melyik szekrényben tartják a drogot. Mielőtt mindenki elment volna aludni a Crip gyorsan zsebre vágott egy tűt, majd haza ballagott. Ott előkészülve, úgy, hogy semmi tudása nincs erről az anyag beadásáról arra készült, majd ez segít a helyzetén. Nem így történt. Amint Triggy beadta magának az anyagott rögtön elájult. Csak is a szerencsének volt köszönhető, hogy pont akkor este akart átjönni a szomszéd kérdezni Malikot valamiről. Nyitva maradt az ajtó és Jake, a szomszéd látta a mozdulatlan testet és a heroinos tűt. Azonnal hívta a mentőket, akik beszállították és infuzióra kötötték. Malik pár óra elteltével magához tért, majd haza is engedték. Lisa-t hívta segítségül, hogy vigye haza. Akkor még a fiatal srác érezte a drog és a gyógyszerek hatását, ezért szótlan volt az út folyamán. Bevánszorgott az ágyába, majd csak este fele jött ki a hoodra.

Triggerkórház.png

Triggerkrhz-ezgif.com-video-to-gif-converter.gif

Grand Theft Auto V Screenshot 2025.02.07 - 00.38.09.69.png

Triggerbuli.png

A srác másnap este ellátogatott egy buliba teljesen egyedül. Persze a piros arcok felkérdezték, de annyira még a gyógyszerek hatása alatt volt a teste, hogy szinte nem is válaszolt semmit. Helyette inkább levert pár shot Vodkát, illetve Whiskey-t, majd otthon az ágyba dobta magát. A tag nem nagyon van toppon, folyamatos harcok, Cripek elvesztése, a kutyája is beteg lett -aki a legfontosabb az életében - a Heroinhoz fordult, most meg az alkohol. Lehet, hogy Trigger egy folyotonos lejtőn indult el? - Ki tudja, mikor talál majd egyenesbe. Lehet, hogy soha...

Utoljára szerkesztve:

_bencuka_

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
DeShawn Malik Brown

The end.
Trigger harmad napja feküdt otthon. Előkapta kis heroinos tűjét, ami még megmaradt neki. Szorító a karra, tű a kézbe. Két levegő és már ment is a vénába az anyag. Kezdetben jól kezelte a teste, de miután elment sétálni egyszer csak fekete képernyő és már a kórházban az infunzión kötött ki. Triggernek az orovosok nem adtak sok esélyt a tülélésre. Pár óra elteltével egy utolsó üzenetet küldött Lisa-nak. Az éjszaka folyamán Trigger lehunyta szemét. A műszerek nem mutattak mást csak nullát. A fiatal Crip ennyi fájdalom után végre a béke országába került.

Rest in Peace Trigger!

_bencuka_

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
DeShawn Malik Brown
Zárható, köszönöm, aki végig követte a történetet! RIP Crip!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó