Elutasítva Denziel Balayan Relay

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

KGvagyok

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:25
Messi123A
unban.png
Név: Denziel Balayan
Adminisztrátor neve: Relay
Indok: Folyamatos fun, PD hergelés és alacsony minőségű szerepjáték
Tiltás időpontja: 2024-11-09 19:47:38
Meddig tart a ban: Végleges
Miért lettél kitiltva: Berontottam egy aktív RP szituációba, kötekedni kezdtem míg kihívták a rendőröket, akiket aztán könnyűszerrel leráztam, és így azonnal visszatértem a korábbi szituációba tovább sértegetni azokat, akik rendőrt hívtak rám. Ez egy öngerjesztő folyamat volt a további üldözésekhez, vagyis inkább az előzőnek a folytatásához. Végül aztán Relay elbeszélgetett velem és kitiltott.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Az előző kérelmem rövid volt és megbánástól mentes, ezért azzal kezdeném, hogy miután az UCP-m nem kifejezetten hibátlan, mint azt Relay írta, azt mindenképpen szeretném kiemelni, hogy a jailek egyike sem volt olyan súlyos, ami teljesen tönkretette volna mások játékélményét. Belátom, hogy nem vagyok a legfigyelmesebb ember, emiatt már okoztam magamnak és másoknak is kellemetlenséget. Ezt maradéktalanul meg tudtam beszélni mindig az intéző adminnal és a sértettekkel is. Más játékélményének a szándékos elrontása viszont sosem volt cél számomra. Erre mindig figyeltem, kivéve a legutóbb. Pontosan tisztában vagyok a funolásom által okozott közösségbomlasztó hatással, és ezért őszintén sajnálom a kitiltásomhoz vezető incidenst. A valódi vétkem nem is a funolás, hanem mindazon játékosok élményének elrontása, akik annak fényében jöttek fel a szerverre játszani, hogy jól fogják érezni magukat, én pedig keresztül húztam ezt a saját szórakozásom érdekében. Tisztelettel kérem Relaytól a kitiltásom feloldásának megfontolóra vételét, ígérem, hogy mostanra már maradéktalanul be fogom tartani a szabályokat.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen.

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Szuperadmin
Üzenetek:872
-
Továbbra sem vagyunk kíváncsiak a saját fingod szaglászására és minden egyéb alacsony minőségű szerepjátékodra amit folyamatosan tanusítottál a szerveren.

Szuper Adminisztrátor hozzászólás
Nincs UB.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó