Elutasítva Denziel Balayan ---> ReLay

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

KGvagyok

Haladó
Játékos
Üzenetek:24
Messi123A
Név: Denziel Balayan
Adminisztrátor neve: ReLay
Indok: Folyamatos fun, PD hergelés és alacsony minőségű szerepjáték
Tiltás időpontja: 2024-11-09 19:47:38
Meddig tart a ban: Végleges
Miért lettél kitiltva: Sziasztok. Korábban már játszottam komolyan a szerveren voltam számtalan illegális frakcióban is ami úgy gondolom, hogy a megfelelő RP keretein belül zajlott le. Az iménti játékom során kicsit elvitt a hangulat és a pillanatnak életem. Innen is elnézést szeretnék kérni azoktól a játékosoktól, akiknek elrontottam a szerepjátékukat a funolasommal. Bár az elején nem értettem egyet a banommal, de már felfogtam, elfogadtam azt, hogy miért is kaptam a végleges kitiltást.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Az incidenst megelőző magaviseletemmel abszolút nem volt gond, ezt büszkén merem állítani, efelől tehát nem kell aggódnotok.
Összességében jogosnak érzed a tiltást:
Igen jogosnak érzem a kitiltást meg volt a megfelelő indok arra, hogy végleges kitiltást kapjak. Köszönöm szépen az idődet, ReLay. Remélem, hogy megfontolod a kitiltásom feloldását.

Utoljára szerkesztve:

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Szuperadmin
Üzenetek:840
-
[fa] A kérelmed elutasítom. Az UCP-d sem a legszebb. Többször is kaptál lehetőséget a komolyodásra, de nem hajlottál felé. Nem kérünk több Unban kérelmet! [/fa]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó