David Dukovnik / Dani

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Duko

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:29
logo.png

one RolePlay
Unban kérelem

Név: David Dukovnik
Adminisztrátor neve: Dani / James Rowland
Indok: A mentális kapactisáod nem elégséges a szerverhez
Tiltás időpontja: 2020-06-01 21:50:10
Meddig tart a ban: Örökös "Soha"
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Eddig nem voltam
Miért kérsz unbant: Nem sikerült TS-en beszélnünk párszor várakoztam ott így maradt ez a felület.Illetve szerveren nem szegtem szabályt és a DC egy külön álló szerver tudtommal.
Min változtatnál, ha visszajönnél a szerverre: Szerveren szabályt nem szegtem,DC volt egy affér ahol megnyilvánulásom nem megfelelő volt ami továbbítva lett Dani felé.. Amit változtatnék hogy mellőzöm a Discord beszélgetést megtartom magamnak a véleményem.
Összességében jogosnak érezted a tiltást: Nem mivel ezt vagy DC n kellett volna rendezni/szankcionálni nem a szerveren ahol nem követtem el szabály szegést.

Dani

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:487
[quote author=undefined]Összességében jogosnak érezted a tiltást: Nem mivel ezt vagy DC n kellett volna rendezni/szankcionálni nem a szerveren ahol nem követtem el szabály szegést.
[/quote]
A DC még mindig a szerver egyik platformja. Tisztázzunk valamit: nem gondolod, hogy majd egy UB kérelembe még elkezdesz kioktatni? Őszintén kérdezem, hogy kinek hiszed itt magad? Először Discordon szidsz játékosokat, majd idejössz, bocsánatot nem kérsz, helyette elkezdesz kioktatni egy ekkora szar szöveggel, hogy "hát az külön platform"? Vicc.
Mivel kicsit nehezen sikerült megértened: a szerverhez tartoznak platformok. A megnyilvánulásokat nem feltétlen platformonként kezeljük, hanem egybe.

[admincontroller]Elutasítva. Undorító kategória, amit műveltél.[/admincontroller]

E: Még jó helyre sem sikerült nyitni a témát. Lenyűgöző.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó