Daryl jelentkezése DC moderátornak

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Daryl

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:125
Discord moderátor jelentkezés
I. Magamról:
Petinek hívnak, 21 éves srác vagyok. A szabadidőmet, mint sokan akik olvassák ezt a jelentkezést itt szoktam tölteni fórumon, valamint a OneRP szerverén. Aki ismer az tudja, hogy jelenleg frakció megbízottként vagyok jelen az Angel's of the Balkans nevezetű illegális frakcióban. Dolgozom jelenleg biztonsági őrként, ez lehetővé teszi nekem a megfelelő aktivitást. Nagyjábol 8 éve aktívkodok RP szervereken, még San Andreas Multiplayeren kezdtem el a pályafutásomat, ezt követte az MTA, végül én is GTA V-ön kötöttem ki, az imént említett platformok kihalása után.
II. Miért is jelentkezek Discord moderátornak?
Amióta játszok a szerveren és figyelgetem a többi más platformot(DC, fórum), egészen idáig nem éreztem, hogy nekem bármilyen módon bele kell folynom akár egy moderálásba. Nem régiben jött fel bennem, hogy ha adódik egy lehetőség, hogy jelentkezhetek Discord vagy fórum moderátornak, akkor élek a lehetőséggel. Ez a dolog, miért jött fel bennem? Azért, mivel elkezdtem tevékenykedni a fórumon. Igaz nem nagy dolgokat csináltam, a saját kis topicunkat vezettem, de ez teljesen meghozta a kedvem, hogy bármilyen formában hozzájáruljak a szerverélethez.


III. Referenciáim:
Nagyjából 5-6 évet tevékenykedtem Teamspeak3 nevezetű platformon, itt leginkább új játékosok regisztálása/ kikérdezése volt a feladatom, valamint játékos panasz kezelése. Discord nevezetű platformon nagyjából négy éve regisztráltam be, ezidő alatt több frakció DC-t csináltam meg és ezeket moderáltam.
Pozitív tulajdonságaim
Negatív tulajdonságaim
Kitartó
Türelmetlen
Törekszek az igazságosságra
Fáradékony
Rugalmas
Makacs

 
Utoljára szerkesztve:

Cody

Vélemény Vezér
Discord Operátor
Üzenetek:326
Orlan Alvaro Cavillo
Szia Peti! Nos volt időm bőven elolvasni a lapodat, összegezném is neked, hogy mire jutottam!

A negatív tulajdonságaidhoz a "fáradékony"-t nem tenném. Igazából ember válogatja, hogy mire/kire/hova/stb.-re ér rá! :) Én elvárom a moderátoraimtól, hogy legalább heti 3-4x mutassanak valamiféle aktivitást. A fórum az nem rám tartozik @fearlest kollega a fórum rész vezére! :D

Lényegében a lapod lényegre törekvő, nem volt hosszú/sem rövid. Meginvitálnálak egy Discord beszélgetésre, egy neked megfelelő időpontban. Kérlek keress fel P.Ü-ben: 𝑪𝒐𝒅𝒚#8291


A lapod elfogadásra került!
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó