Üzenetek:261
Darius Burns
Név: Darius Burns
Adminisztrátor neve: Laca
Indok:
Közösségbomlasztó magatartás, más névvel nem viccelsz, FUN
Tiltás időpontja: 2021-08-20 21:10:43
Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Ez volt az első, nem volt más ban ezen kívül.
[size=12pt]Miért kérsz unbant: Mivel hallottam nyit, és jó lenne felnézni a spanokkal, hogy mi a helyzet, nagyon jó RP-k voltak, illetve az is jó a szerverben, hogy TEXT, amit kevés szerver mondhat el, voice nem az én világom.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Igazából a stílusommal szokott baj lenni, sajnos hirtelen indulatos vagyok, és ebből fakadóan olyan dolgokat szoktam tenni, illetve mondani néha, amelyet nem kellene, és ebből szokott adódni a probléma, ezen nagyot kellene változtassak, az emberek felé való megnyilvánulásomat, illetve türelmesebb, példamutatóbb kellene hogy legyek sokkal, hisz nem ma kezdtem már ezt az Roleplay dolgot, bár igazából ez a ban egy elég érdekes történt volt. Ezeket összetéve úgy gondolom 21 éves létemre képes vagyok változtatni azért, hogy egy normális közösséget sikerüljön kialakítani újból a szerveren. A más nevével való viccelést akkor se értettem, és nem is kérdeztem utánna, hogy mi volt pontosan, csak a FUN-okról tudtam. Úgy gondolom mindenki érdemel egy második esélyt, hisz emberből vagyunk és hibázunk, azt hiszem nekem is volt egy kis időm most ezalatt a ban idő alatt, hogy gondolkozzak, hogy mit nem kellene, de erről már teljes mértékben ti döntötök.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Sajnos nem emlékszem már, mert ezek régebbi dolgok voltak, hogy pontosan milyen szituációk voltak, egy-két FUN, de amennyire emlékszem, részben jogosnak érzem, ezért nem is mentem fel se dc-re se sehova számon kérni, hogy miért kaptam, egyedül csalódtam egy két emberben, ennyi volt az egész, de bármit lehet tiszta lappal inditani, amennyiben másik felek is hajlamosak rá, hiszen tudom, hogy énis követtem el hibákat, és olyanokat mondtam amelyeket nem kellett volna néha, és ez kihozza az ideget az emberekből ez természetes. Esetlegesen DC átbeszélés, vagy jail fejében, ilyesmik szóba jöhetnek természetesen.