Daniel Adams - Anti-Cheat

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

KrityaHUN

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:50
unban.png

Név: Daniel Adams
Adminisztrátor neve: Anti-Cheat
Indok: Jármű tuning ( Nem egyező tuningok száma: 4 db )
Tiltás időpontja: 2020.11.21. 10:52:39
Meddig tart a ban: Örökös
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Eddig még egyszer se voltam tiltva, ez az első alkalom

[size=12pt]Miért kérsz unbant: Hibámból tanultam, illetve több ismerősöm is hívott játszani, és velük is szeretnék kikapcsolódni.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: : Jobban figyelnék, a szabályokat sokkal jobban betartanám, tanultam a hibámból. És törekedni fogok arra, hogy ez mégegyszer ne fordulhasson elő. Szeretnék a szerveren újra játszani és a közösség tagja lenni. A kitiltásom óta rengeteg videót néztem a szerverről, illetve ismerőseim is sokat mesélnek róla, és elgondolkodtam, hogy mekkore hülyeséget csináltam. Amikor történt a kitiltás, nagyon kezdő voltam a RolePlay világában, és nem gondoltam, hogy működni fog, hiszen előtte egy-két alkalommal működött, akkor is csak Story Mode-ban használtam. Így több, mint fél év után rengeteget változtam, a mod menünek azóta nyoma sincs a gépemen. Szeretnék kérni egy második esélyt, nem fogom eljátszani. 
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Természetesen jogosnak. Abszolút hülyeséget csináltam amit az idő elteltével át gondlolva már soha nem csinálnám meg.

Limonium

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:2,085
[foadmin]Helló. Nagyon remélem, hogy változtál és ténylegesen tartod magadat ahhoz, amit leírtál. Feloldottam.[/foadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó