Daniel Adams - Anti-Cheat

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

KrityaHUN

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:49
unban.png

Név: Daniel Adams
Adminisztrátor neve: Anti-Cheat
Indok: Jármű tuning (Nem egyező tuningok száma: 4 db)
Tiltás időpontja: 2020.11.21
Meddig tart a ban: Örökös
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Ez az első alkalom

[size=12pt]Miért kérsz unbant: Néhány hónap gondolkozás után megbántam, amit tettem, és szeretnék továbbra is játszani. A ban indoka véletlenül történt, amikor megnyitottam a mod menüt, nem gondoltam volna, hogy le fogja hívni a kocsit. A ban óta rengeteg videót néztem a szerverről. Mivel az elsődleges szerver, ahol játszottam hamarosan bezár, ezért szeretném itt folytatni az RP karrierem. A baráti körömből csak nekem van ban-om és szeretnék velük játszani.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nem használnék semmilyen féle segítő eszközt (pl.: Mod menu), és nagyon figyelnék a szabályok betartására. Amióta a ban történt egyszer se használtam mod menüt.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen, teljes mértékben. Remélem kapok egy második esélyt.

Limonium

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:2,085
[foadmin]Helló. Említetted, hogy a "ban indoka véletlenül történt". Miért gondolod ezt?
Nem történt véletlenül, mert mod menüt használtál, amit az Anti-Cheat észlelt és most helyes módon cselekedett egy olyan embernél akinél tényleg szükség volt; kipermázott teljesen érthető okokból.
Még ha azt is mondod, hogy letörlöd eceterá, jó. De mi van akkor, ha evvel ismét egy esélyt akarsz magadnak és függően attól, hogy csak mondod amit, nem is biztos megteszed. Egyszer viszont már megtetted, innentől engem személy szerint nem hagyna különösebbképp nyugodni az, hogy olyan embert engedek fel aki korábban már modolt. Kitudja, hogy mikor visz rá ismét a lélek, hogy csalj, modolj. Senkit nem fogok rád állítani és senkitől nem is várom el azt, hogy téged nézzen miközben játszol.
Ugyan pár hónapja, de jogosan tiltott ki az Anti-Cheat, ennek függvényében elutasítom a kérelmet.
[/foadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó