Daisy Burk - Henzo

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

balagexd

Haladó
Játékos
Üzenetek:23
Aisa Bouchra
unban.png

Név: Daisy Burk
Adminisztrátor neve: Henzo
Indok: OOC Szidás
Tiltás időpontja: 2023-04-25 13:59:03
Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Egyszer sem
Miért kérsz unbant: Azért szeretném a kitiltásom feloldását kérni, mert úgy érzem, hogy sikerült rájönni arra, hogy hol hibáztam és a jövőben sokkal óvatosabb leszek, figyelni fogok a szóhasználatomra. Ami azt illeti tudom, hogy elkövettem egy hibát, de szeretném megmutatni, hogy megtudok változni és tudok figyelni a szóhasználatomra.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Volt valójában OOC szidás, amelyet elkövettem és el is ismerem, hogy ez nem elfogadható vislekedés a közösségben, de viszont fontos megérteni, hogy mindenki hibázik néha - néha, igaz nem mentség, de ez volt az utolsó eset részemről. Teljes mértékben tisztában vagyok ezzel, és bánom, hogy ezt tettem. Szeretném elmondani, hogy azon gondolkozom, hogy - hogy változtassak a dolgokon. Elismerem, hogy egy ilyen közösségben ez a kommunikáció nem megengedett és fontos, hogy az ember figyeljen a kommunikációjára egy másik emberrel szemben. Utolsó szónak azt írnám, hogyha esetleg lenne lehetőség a kitiltásom feloldására akkor változtatnék a stílusomon és figyelnék a szóhasználatomra, hogy véletlen se sértsek meg másokat és kerüljek ilyen helyzetbe.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Teljes mértékben jogosnak érzem a kitiltást hisz én hibáztam. Nem kellett volna azt leírnom discordon amit leírtam. Ami azt illeti nem gondoltam bele, hogy ha leírom egy barátnak akkor ez lehet belőle. Én írtam le, jogosan csinálta amit csinált. Egy betűvel sem hibáztatom őt, mert én írtam le és küldtem el a fenébe. Amit csinálta az teljesen korrekt, hisz nem fogalmaztam könnyesen.

Henzó

Vélemény Vezér
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:321
-
Szia! Leveszem a kitiltásod utolsó esély fejében a stílusodra való tekintettel. Elfogadod a feltételét ennek?

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó