Chris Bradley

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Colaa

Újonc
Játékos
Üzenetek:7
Judy Ava Morrison
Személy Leírás
Neve: Chris Bradley
Születési hely: Illinois, Chicago - South Side Medical Center
Születési idő: 02/12/1999
Életkora: 24 éves
Neme: Férfi​
Származása: Amerikai​

Kapcsolati státusza: Ismeretlen​
Anyja leánykori neve: Sofia Antiliar
Apja neve: Ettner F Gustav​
Iskolai végzetségei:
Northside High School (2013-2014)​
New York West Point Military Academy (2014-2017)​
New York West Point Military University (2017-2022)​
Elérhető katonai rendfokozatok szolgálatba állása után:
Alhadnagy
(Tovább képzés esetén vagy elért eredményekért elő léptethető akár Főhadnagy pozícióba is!)​
Pozitív tulajdonságok:​
-Higgadt​
-Céltudatos​
-Precíz​
Negatív tulajdonságok:​
-Élcelődő​
-Nehezen barátkozik​
-Merész típus​
Gyerekkor
Illinoisi Chicago-ban nőtem fel, a South Side részen, másnéven a "Gettó"-ban. Apám Ettner F Gustav masszív alkoholista, míg édesanyám Sofia Antiliar drogfüggő és bipoláris személyiség zavarral küszködő személy volt. Velem együtt 6-an vagyunk testvérek. Három édes,- és két féltestvérem van. A testvéreim nevei életkor szerint csökkenő sorrendben: Luis Antiliar (29), Isabelle Antiliar(28), Mark F Gustav(25), Lilliana F Gustav(19) és legutolsó a sorban Jr. Ettner F Gustav(17). Gyerekorom leginkább alkoholtól vagy drogtól bűzlő családtagok, barátok és elvétve idegenek társaságában zajlott. Mivel a szüleink szüleink gyakran élvezték felváltva és egyszerre is sokszor Illinois Állami Börtön vendég szeretetét, ezért leginkább Isabelle viselte gondunkat. Visszagondolva nem csoda hisz ha szabadlábon voltak sem tudták ellátni szülői kötelezettségüket mert vagy éppen a saját hányásuk vagy ürülékük melegében méláztak alkohol vagy drogmámorukban, vagy éppenséggel menekültek a rendőrség elől, ha fel is tűntek az életünkben akkor is csak bajt hoztak ránk. A családunkban természetes volt hogy 9 éves kortól minden testvérem ivott már alkoholt, igen én is. Vagy épp próbálta ki a drogokat. Mindennapos volt a lopás, svindlerkedés, drogbiznisz. Abból éltünk és szereztünk pénz amiből csak lehetett. Ez egészen így ment 2014-ig.​
Változás szele
A gyámügyesek akkor tettek komoly lépést amikor anyám elmeállapota annyira megromlott hogy megszúrta Lilliana-t egy konyha késsel, aki még védekezni sem tudott mert az alkoholista apám lefogta. 2014-ben középiskola második évében történt meg az aminek már nagyon rég megkellet volna történnie. Szétválasztották a családot a gyámügyesek, ennek indoka egy lakossági bejelentés volt, mivel a szomszéd felfigyelt rá hogy apám és anyám felváltva bántalmazta a kisebb testvéreinket. Azon testvéreim akik nagykorúak voltak magukra maradtak, több mint valószínű követték a szülői mintaképeket. Mi többiek pedig belecsöppentünk az Állami gondozás szerető karjaiba. Sosem voltam rossz tanuló, így engem hamar örökbe fogadott egy Veterán Katona. Christopher Bradley Ex Őrnagy. Ekkor váltottam család nevet és vettem fel a Bradley vezetéknevet. 2014 végén az újdonsült nevelő apám megkérdezte hogy mi köt Chicagohoz, azt válaszoltam a számtalan rossz emléken kívül semmi, felajánlotta hogy költözzünk el és én beleegyeztem. Magában az furcsa volt hogy kikérte a véleményemet, és az engedélyemet valaki valamiről. Igy jutottunk el New York-ba, itt kezdődött meg a teljes átnevelésem. Elkellet látnom a házimunka rám eső részét, emelet iskolába kelet járnom és edzenem. A szabályok és feltételek egyértelműek de észszerűek voltak. Nincs drog, alkohol, jól kellet tanuljak ami különösebb problémát nem jelentett, és fejlesztenem kellet magamat, ezen felül kötelező volt katonai iskolába járnom. Ezeket a szabályokat betartva ha minden pipa volt azt csináltam amit akartam. Egy év elteltével csak egy rossz viccnek tűnt az előző életem. Bulizni jártam, amit csak szerettem volna megkaptam az elért eredményeim fejében, csajoztam mint egy normális 16 éves fiú. 17 éves koromtól valami oknál fogva felnéztem Christopher-re, és elhatároztam hogy teljesítem a kérését és katonai egyetemre fogok jelentkezni. Sikerült is az egyik legjobb egyetemre bejutnom a New York West Point Military University-re. 2022-ben sikeresen elvégeztem a képzést, megkaptam az bizonyítványomat. Amikor hazaértem Christopher aki apám helyett apám volt büszke volt rám, és csak annyit mondott hogy most már képes leszek a saját lábamon megállni, szóval éljem a saját életemet. Mivel ezután a kijelentés után nem igazán éreztem már késztetést bizonyítani annak akit apának hívtam, új célt tűztem ki magam elé.​
A cél
A célom az lett hogy bebizonyítsam képes vagyok egyedül is bármire. Ezért elköltöztem, ide Los Santos-ba a lehetőségek városába. El álltam a katonai munkáktól, valami nyugalmasabbat kerestem. A napokban találtam is egyet. A GSA-hoz nyertem felvételt mint Intern. Nyugodt életre vágytam, tehát kényelmes munkát választottam, nem kell megszakadnom és ha meggondolom magam még lesz lehetőségem korrigálni ezt a döntésemet. Ha esetleg meggondolnám magam és valami izgalmasabbat szeretnék munkahelyet váltok esetleg nyitok egy vállalkozást. Egyenlőre ez tökéletes számomra, biztos kereset, és nyugodt légkör amihez hozzászoktam. Jelenleg lakásvásárlásra és autóra gyűjtök, és próbálom hozni a maximumot a munkahelyemen. Izgatott vagyok milyen dolgok fognak történi velem, itt az otthonomtól távol.​

Colaa

Újonc
Játékos
Judy Ava Morrison
2023.01.06
A mai egy kifejezetten nyugodt nap volt nyugodt történésekkel. Alig pár adminisztrációs ügyet kellet elintéznem a munkában, pár engedélyt és segélyigénylést bonyolítottunk le.
Napközben egész végig azon járt az agyam vajon hogy csinálhatnék valami igazán hasznosat. Mivel így gyakornokként is már elég jó fizetést kapok az az ötlet pattant ki a fejemből hogy csinálok egy Non-Profit szervezetett. Egyenlőre csak a vázlat van meg a fejemben, de abban biztos vagyok hogy egy ember,állat és környezetvédő szervezetett szeretnék, így mindenért tudok tenni egy kicsit.

Colaa

Újonc
Játékos
Judy Ava Morrison
2023.01.07
A délutáni műszak szokásosan nyugodt volt, alig volt munka. Estére azonban felpörögtek a dolgok. Tűz védelmi ellenőrzés történt a Városházán. Készülődtünk a közelgő politikai választásra. Úgy nézz ki felvételt szereztem a Libertarian Party of San Andreas pártba. Ha minden jól megy talán a munkámra is kihat és előlépési lehetőség is felfognak tűnni a jövőben, de nem sietünk el semmit. A holnapi napra egy csomó programot bekell zsúfolnunk. Párt fotózás, a jótékonysági szervezettemnek kiadott interjú, és kell keresnem a közel jövőbe tervezett jótékonysági rendezvényhez is egy rendezvényszervezőt. Ezen felül social media fenttartás és adminisztrálás és még a munkámat is teljesítenem kell. Remélem nem vállaltam túl magam, esetleg ha mégis valahogy csak megoldom.

Colaa

Újonc
Játékos
Judy Ava Morrison
2023.01.08
A mai nap sikeresen zajlott. Svetlana kollégái a Weazel News-tól készségesen segítettek az interjú minden részletében. Nagyon kedvesek és szívéjesek voltak. Izgalommal és kicsit idegesen kezdtünk neki az interjúnak majd idővel feloldódtam, és hamar el is telt az az az egy óra amit az interjúra szántak. Remélem ezzel sikeresen feltudjuk a Weazel News közreműködésével növelni a jótékonysági alapítványom hírnevét hogy minél több emberhez eljusson a hírünk. Egyből az interjú után szaladhattam is a Libertarian Party of San Andreas párt fotózására.
Jó hangulatban beszélgetés közepette és óriási sóhajok között telt el a fotózás. Mindenki próbálta a legjobbat hozni, Svetlana és munkatársa nagyon precízen igazi proffi módon álltak a közös munkánkhoz. Meddison, Harley és Hudson a párt női tagjához méltóan nagyon csinosan voltak felöltözve. Grey és a Kormányzó úr is nagyon fesh volt. Kicsit aggódom hogy én vagyok az egyetlen aki nem fotógén a csapatban. Lassan összegyűjtöm a pénzt és remélhetőleg tudok az alapítvány részére venni egy lakást.

Mercikee

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:92
Blaire Duncan | Eleonora Greek
[HC] Kedves @Colaa,
Köszönjük, hogy időt és energiát fektettél a karakterlapod megírásában és megszerkesztésében, azonban közös megegyezés alapján úgy döntöttünk, hogy Chris Bradley karaktered nem nyert HCRP minősítést. A karakterlapodat áthelyezzük a Karaktertörténetekhez, ahol továbbra is figyelemmel fogjuk kísérni a karaktered életét. [/HC]

Brownie

🍪Süti, a modi🍪
Fórum moderátor
Üzenetek:283
Camilla Roberts
Fórum moderátor hozzászólás
Hali. Lejárt a két hét, folytatás esetén keress fel egy moderátort.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó