Keresztnév/Becenév:
- Hellosztok/Sziasztok engem Krisztiánnak hívnak de a legtöbben úgy ismerhetnek hogy channes
Kor:
- 20 éves vagyok
Hobbik:
- Hobbijaim nem igen van sajnos, nagyon ritkán szoktam rajzolgatni, de az csak alapszinten megy, vagyis inkább műszaki rajzokat szoktam csinálni.
- Meg ha lehet annak nevezni elkezdtem gyűjtögetni játékos relikviákat.
Tapasztalatok RP téren:
- Egy teljesen másik szerveren közel 6 éven át rpztem ahol sikerült minden rp tapasztalatomat megszereznem, ezen a szerveren kb több mint fél éve rpzgetek így van némi tapasztalatom ezen a szerveren is..
Aktivitás:
- Aktivitással nem hinném hogy lenne baj, el tudok tölteni hosszú órákat a szerveren a vírus miatti időszak miatt.
Motiváció:
- Van amikor szinte semmit se tudok csinálni a szerveren így inkább azt a szabadidőmet rá fordítanám más játékosok segítségére, illetve azoknak támogatására.
Miben nyújtanál többet bárki másnál:
- Nem igen tudok többet nyújtani a többi AS-hez képest, leginkább az aktivitással lenne az amivel többet fogok tudni nyújtani mint a egy másik AS.
Erősségeid:
- Hellosztok/Sziasztok engem Krisztiánnak hívnak de a legtöbben úgy ismerhetnek hogy channes
Kor:
- 20 éves vagyok
Hobbik:
- Hobbijaim nem igen van sajnos, nagyon ritkán szoktam rajzolgatni, de az csak alapszinten megy, vagyis inkább műszaki rajzokat szoktam csinálni.
- Meg ha lehet annak nevezni elkezdtem gyűjtögetni játékos relikviákat.
Tapasztalatok RP téren:
- Egy teljesen másik szerveren közel 6 éven át rpztem ahol sikerült minden rp tapasztalatomat megszereznem, ezen a szerveren kb több mint fél éve rpzgetek így van némi tapasztalatom ezen a szerveren is..
Aktivitás:
- Aktivitással nem hinném hogy lenne baj, el tudok tölteni hosszú órákat a szerveren a vírus miatti időszak miatt.
Motiváció:
- Van amikor szinte semmit se tudok csinálni a szerveren így inkább azt a szabadidőmet rá fordítanám más játékosok segítségére, illetve azoknak támogatására.
Miben nyújtanál többet bárki másnál:
- Nem igen tudok többet nyújtani a többi AS-hez képest, leginkább az aktivitással lenne az amivel többet fogok tudni nyújtani mint a egy másik AS.
Erősségeid:
- Ha valamit élvezek akkor azt sokáig tudom csinálni.
- Nem vagyok az a bunkó fajta aki állandóan pofázik mindenkinek.
- Ha kapok egy feladatot azt szívesen elvégzem.
- Aktivitás.
- nyitott vagyok mindenre is ha kapok egy kérdést arra szívesen válaszolok még ha nem is tudom hogy mit kérdezett vagy hogy mi működik.
Gyengeségeid:
- Hamar elfelejtek kisebb dolgokat, ez leginkább akkor jön elő amikor hirtelen kell valamit mondanom vagy leírnom(Rövid Távú memória)
- Nem szeretem ha olyannal viccelődnek rólam ami szarul esik számomra. (Ezen néha túl is tudom reagálni és be tudok hisztizni rajta)
- Van egy kis diszlexiás zavarom sajnos a beszéd hibámból kifolyólag
Milyen tulajdonságok fontosak egy jó Adminsegédnek:
- Hozzáállása a legfontosabb egy AS-nek mert ha nincs semmi motivációja és úgy áll hozzá egy játékoshoz abból nem fog kisülni semmi jó se, illetve a kedvesség is sokat mondó tulajdonság egy adminsegédnek.
UCP-m:
- Sajnos nem vagyok a legbüszkébb erre, 3+ 1 darab AJ-vel rendelkezem de abból 3 darab jailt viszont egynek lehet mondani mert az akkori (Viki) admin berakott engem Fear rp végett 60-ra utána meg valamilyen oknál fogva 2-szer rakott be 39-re,illetve van egy 1500 perces AC váró Jail-em is, szóval csak 2 jail-el rendelkezek de mint írtam nem vagyok rá büszke. Illetve rendelkezek egy figyelmeztetéssel is szintúgy nem vagyok rá büszke. Jail-ekről a kép: https://imgur.com/a/WN6YnME
Végszóként:
- Köszönöm szépen hogy elolvastad a jelentkezésemet. ^^