channes AS jelentkezése.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

channes

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:147
Keresztnév/Becenév:
- Hellosztok/Sziasztok engem Krisztiánnak hívnak de a legtöbben úgy ismerhetnek hogy channes

Kor:
- 20 éves vagyok

Hobbik:
- Hobbijaim nem igen van sajnos, nagyon ritkán szoktam rajzolgatni, de az csak alapszinten megy, vagyis inkább műszaki rajzokat szoktam csinálni.
- Meg ha lehet annak nevezni elkezdtem gyűjtögetni játékos relikviákat.

Tapasztalatok RP téren:
- Egy teljesen másik szerveren közel 6 éven át rpztem ahol sikerült minden rp tapasztalatomat megszereznem, ezen a szerveren kb több mint fél éve rpzgetek így van némi tapasztalatom ezen a szerveren is..

Aktivitás:
- Aktivitással nem hinném hogy lenne baj, el tudok tölteni hosszú órákat a szerveren a vírus miatti időszak miatt.

Motiváció:
- Van amikor szinte semmit se tudok csinálni a szerveren így inkább azt a szabadidőmet rá fordítanám más játékosok segítségére, illetve azoknak támogatására.

Miben nyújtanál többet bárki másnál:
- Nem igen tudok többet nyújtani a többi AS-hez képest, leginkább az aktivitással lenne az amivel többet fogok tudni nyújtani mint a egy másik AS.

Erősségeid:
  • Ha valamit élvezek akkor azt sokáig tudom csinálni.
  • Nem vagyok az a bunkó fajta aki állandóan pofázik mindenkinek.
  • Ha kapok egy feladatot azt szívesen elvégzem.
  • Aktivitás.
  • nyitott vagyok mindenre is ha kapok egy kérdést arra szívesen válaszolok még ha nem is tudom hogy mit kérdezett vagy hogy mi működik.

Gyengeségeid:
  • Hamar elfelejtek kisebb dolgokat, ez leginkább akkor jön elő amikor hirtelen kell valamit mondanom vagy leírnom(Rövid Távú memória)
  • Nem szeretem ha olyannal viccelődnek rólam ami szarul esik számomra. (Ezen néha túl is tudom reagálni és be tudok hisztizni rajta)
  • Van egy kis diszlexiás zavarom sajnos a beszéd hibámból kifolyólag

Milyen tulajdonságok fontosak egy jó Adminsegédnek:
- Hozzáállása a legfontosabb egy AS-nek mert ha nincs semmi motivációja és úgy áll hozzá egy játékoshoz abból nem fog kisülni semmi jó se, illetve a kedvesség is sokat mondó tulajdonság egy adminsegédnek.

UCP-m:
- Sajnos nem vagyok a legbüszkébb erre, 3+ 1 darab AJ-vel rendelkezem de abból 3 darab jailt viszont egynek lehet mondani mert az akkori (Viki) admin berakott engem Fear rp végett 60-ra utána meg valamilyen oknál fogva 2-szer rakott be 39-re,illetve van egy 1500 perces AC váró Jail-em is, szóval csak 2 jail-el rendelkezek de mint írtam nem vagyok rá büszke. Illetve rendelkezek egy figyelmeztetéssel is szintúgy nem vagyok rá büszke. Jail-ekről a kép: https://imgur.com/a/WN6YnME

Végszóként:
- Köszönöm szépen hogy elolvastad a jelentkezésemet. ^^

Limonium

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:2,085
[foadmin]Helló Channes!

Örülök, hogy vetted a fáradtságot a lapod megírására, de.. rövid, tömör. Biztos tudtál volna még olyan plusz dolgokat belevinni amiket én dícsértem volna. Rossz viszont látni azt, hogy konkrétan megnyitom a jelentkezéseket és a kis, normál betűméretek után szemembe tol egy 5-ös betűméretet. Különösebb oka nem is ez ami miatt el lett utasítva, de ez így összességében nekem azt sugallja, hogy neked csak a szándékod volt az, hogy "terjedelmesebb" legyen lapod. Ha ilyen van, és mégsem tudsz többet írni magadról, vagy kevésnek gondolod a lapod terjedelmét akkor, vagy küldd be úgy ahogy gondolod és ahogy te szerinted jónak látod, vagy pedig várj vele, hátha eszedbe jut még pár dolog. (Nem rögtön, azonnal kell ezt végbevinni.) Tehát, röviden: Simán meglehetett volna oldani egy kisebb betűmérettel is.
Érdemes megemlítenem még azt is, hogy beszélgetések során amikor csak úgy véletlenszerűen a beszélgetés tárgyává váltál 1-2 perc erejéig, nem nagyon rosszakat, de nem is jókat hallottam rólad. Különösebbképp oka volt ez annak, hogy lapod most elutasításra került. Nem fogom elmondani mikről is beszélek, neked kell tudd, de ha ezeken változtatsz, vagy tudsz változtatni, a későbbi időkben még akár lehet is ebből valami.
Útravalónak ennyi, zárok.
[/foadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó