channes AS jelentkezése.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

channes

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:147
-Keresztnév
Krisztián a becses nevem a szervereken Channes-ként vagyok ismert
- Életkor
20 éves vagyok jelen pillanatban, pár héten belül tölteni fogom a 21-et
- Aktivitás
Iskolában töltött idő alatt a szerveren olyan 4-6 órát tudok tölteni, ha nincs iskola akkor ez lehet akár 10 óra is.
- Hogyan ismerted meg a szervert?
Barátaimmal együtt kezdtük el a szervert még 2020 májusába akkor kb 2 hétig játszottam aktívan majd egy kisebb űgy végett abba hagytuk a játszást. Később én visszatértem a szerverre kb 2020 szeptemberében mert valamiért vissza húzta a szívemet ide, azóta vagyok aktív játékosa a One rp közönségnek.
- Adminisztrátori tapasztalatok
See szerveren voltam Admin sajnos nem sokáig vittem csak admin 2-ig jutottam el, az után leadtam.
- Mi a főbb oka jelentkezésednek?
Szeretnék valamilyen úton módon a szervert segíteni, így számomra a legkedvező lehetőség az Adminsegédi lehetőség felelne meg.
- Miért Téged válasszunk?
Aktivitás szempontjából lehetne engem választani illetve ha kapok feladatokat azt örömmel elvállalom. Továbbá a szerveren lévő rendszereket többé kevésbé ismerem igy azokkal tudom segíteni a szerver közönséget, igaz ezen a szerveren csak 1 éve tevénykedek, viszont másik szerveren(Nem AV rp-n) közel 6 éven át rpztem így az rp-vel illetve alapvető rp szerverre vonatkozó szabályokat ismerem.
- Mi a csapatmunkához való hozzáállásod?
Csapatmunka elengedhetetlen ha egy csapatról van szó, ha nincs meg az összhang akkor nem tud teljesíteni megfelelően a csapat, ha szépen össze dolgoznak akkor lehet tökéletes egy csapatmunka.
- Erősségeid
-Már vagy nem tudom hányadszorra írom le az aktivitás.
-Segítőkész vagyok igyekszek legtöbb tudásom szerint segíteni azokat a játékosokat akik valamit nem értenek vagy valamiről tudni akarnak
-Ha valaki megbánt rá nem tudok olyan sokáig haragudni rá, hamar el tudom engedni ezeket a dolgokat, igaz eleinte nagyon szarul esik aztán rájövök hogy többre vagyok hivatva mint hogy ezen maradjak le…
-Baráti viszonnyal kezelek le mindent.
-Őszintén mondok el mindent, nem erősségem a hazudozás.

- Gyengeségeid
-Érzékeny típus vagyok, van amikor egy jó poént rosszul kezelem.
-“Lustaság ha fájna akkor ordítanék” bár nem annyira igaz el tudok lustulni,viszont ha rám adnak egy feladatot megcsinálom örömmel.
-Beszédkészségem nem a legjobb beszéd hibámból adódóan
-Várakozást az ami nem igen tudok elviselni, ha valamire sokat kell várni akkor én türelmetlen leszek egészen addig amíg meg nem jelenik a szemem előtt az amit vártam

M

Marlon

Vendég
Vendég
Kedves Channes!

Úgy gondolom mindenek előtt is, hogy összeszedettebbnek kell lenned egy ilyen pozíció betöltéséhez. Lehetséges, ha a jelentkezési ív beküldése előtt még egyszer átfutod az irományod.. akkor ezeket a hibákat leredukálhattad volna. Sok olyan rész van, ahol technikailag 3 mondatot egyben fejeztél ki és telis tele van figyelmetlenségből adódó helyesírási hibákkal, szóismétlésekkel. Úgy érzem az ebben a szerepkörben tevékenykedőknek a legalapvetőbb ismérvük, hogy pontosan, érthetően és rendszerezetten fogalmaznak pillanatokon belül, mondhatni hiba nélkül.

Szerintem nem árt ha erre időt és energiát fordítasz, mert az élet más területein is visszaköszönhet!

Kockasajt

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
Szia drága Channes!

A lapod ici picit szűkszavú, ám de én annál jobban ismerlek téged. Úgy gondolom, hogy aki ismer téged, és rp-ben is volt veled része, az pontosan tudni fogja hogy mennyire megérdemelnéd az AS "rangot". Egy hihetetlen önzetlen és jó lelkű ember vagy, és amit még a lapodban nem igazán írtál le, de fontos, hogy mindig mások érdekeit nézed magad előtt. Kicsit nagyobb bátorsággal lazábban kezelnéd a konfliktusokat, de én támogatom a jelentkezésed! Sok sikert szombathelyi barátom!

LACI

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:923
Sean Bennett
Szia Csanesz!

Sokszor nem a lap hossza dönti el, hogy valaki alkalmas-e rá, vagy sem. Ugyan tényleg picit rövid, de rosszat nem tudok mondani rólad.

Sok sikert kívánok neked!

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,252
-
[szuperadmin]Szia Channes!

Ez a lapod már picit bővebbre és jobb hangvételűre sikeredett, mint a júniusi. Formázás tekintetében továbbra is összecsapottnak tűnik. Olykor hármas a betűméret a pontoknál, máskor pedig négyes. Azt veszem észre rajta, hogy szintén el lett kapkodva valamilyen szinten.

Ettől függetlenül a napokban olyan tényekkel szembesültünk Lázárral, amik eldöntötték a sorsát a jelentkezésednek. Nem szándékunk kiteregetni mindenki elé, hogy miről is van szó mikor ezeket a sorokat írom, de biztosak vagyunk benne, hogy tisztában vagy velük.

Döntésünk alapján a lapod elutasításra került.
[/szuperadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó