Chad Fernandez UB-kérelme

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Dízel

Újonc
Játékos
Üzenetek:3
unban.png

Név: Chad Fernandez, Psycho#6625
Adminisztrátor neve: Leorynn
Indok: Szerver minősítése, ban kérése
Tiltás időpontja: 2021-07-15 20:34:01
Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Soha.

[size=12pt]Miért kérsz unbant: Sajnos nagyon megbántam amit tettem. Nagyon szívessen játszanák a szerveren, élveztem is az RP-t, csak sajnos olyan helyre keveredtem IC és OOC, hogy teljesen tönkrement a játékom. Erre rátett egy lapáttal hogy mindenem a levesben volt. Ezek után történtek azok az esemyények, amit soha sehon nem csináltam. Úgy voltam vele hogy befejezem a szervert, ezért is gondolkodtam, és viselkedtem máshogy. Több mint 7 hónapja rp-zem, s nagyon szeretném ezt a szervert folytatni tiszta lappal, mivel ez kimagasló volt a többihez képest.
[size=12pt] Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Teljesen más hozzáállással játszanák a szerveren, s nem hagynám, hogy a pénz befolyásoljon. Mindenféleképpen szeretnék egy frakciót választani magamnak, ahol az RP van középpontban nem a pénz. Sokkal jobban törekednék arra, hogy minél kevesebb szabálytalanságot kövessek el, ezáltal más játékát nem tenném tönkre. 
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Jogosnak érzem a bant, de úgy gondolom, hogy mindenkinek lehet egy 2. esélye. Ahogy az emberek változnak, úgy én is változok. Garantálhatom, hogy még 1 ilyen nem fog előfordulni.

Leorynn

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:140
Szia kedves Dízel!
A discordon való beszélgetésünk után, mely az eset tisztázásáról szólt, mindenre fény derült, a bant feloldom rólad egy 120 perces AJ ellenében.
Remélem, hogy amit a kérelmedben megfogalmaztál, azt komolyan is gondolod és nem csak azért írtad le, mert ezt akartam hallani/olvasni/látni.

[adminisztrator]Elfogadva, további jó játékot a szerveren.[/adminisztrator]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó