Üzenetek:42
Gabriel Solarin

Neved: Cesar Moreno
Játékos(ok) neve: Salva Diaz
Panasz oka: MG
Panasz kifejtése: Történt egy eset miszerint ma direkt mindenféle Color és hasonlók nélkül bementem a telepre egy olyan motorral amit nem használok. Természetesen a fent említett játékos rögtön össze kötött az MC-vel és nem akart szerelni pedig még a telepre jött MC tagokhoz sem mentem oda IC mert kíváncsi voltam mi a reakciója. A válasz az volt ,hogy neki jó az arc memóriája nem fog szerelni meg hasonlók. Legalább a minimum ,hogy bármi RP lenne ,hogy megismerjen vagy megjegyezzen mert ez így elég levágós. Oda megy egy motoros és MC tag . Nem az első és nem az utolsó eset de most már végképp unalmas az ,hogy mivel senki nem jár a szerveren motorral rögtön megy az mg. Természetesen IC nem tudott válaszolni milyen esetben és hol látott engem ott. Továbbá felhozott egy tegnapi RP-t ,hogy ott voltam viszont sajnálatos módon én nem úgy ,hogy ez is öngól.
Bizonyíték (kép, log, videó): Logból kiderül.
Megjegyzés: Igazából csak kezd unalmassá válni ,hogy ha valaki motorral megy valahová vagy motorja van az rögtön MC tag. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy nyílt az MC és hasonlók viszont az ilyen esetekben ne legyen már ekkora MG a legtöbb játékos részéről.