Jogtalan Cesar Moreno - Salva Diaz

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Golden

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:42
Gabriel Solarin
panaszkonyvj.png

Neved: Cesar Moreno
Játékos(ok) neve: Salva Diaz
Panasz oka: MG
Panasz kifejtése: Történt egy eset miszerint ma direkt mindenféle Color és hasonlók nélkül bementem a telepre egy olyan motorral amit nem használok. Természetesen a fent említett játékos rögtön össze kötött az MC-vel és nem akart szerelni pedig még a telepre jött MC tagokhoz sem mentem oda IC mert kíváncsi voltam mi a reakciója. A válasz az volt ,hogy neki jó az arc memóriája nem fog szerelni meg hasonlók. Legalább a minimum ,hogy bármi RP lenne ,hogy megismerjen vagy megjegyezzen mert ez így elég levágós. Oda megy egy motoros és MC tag . Nem az első és nem az utolsó eset de most már végképp unalmas az ,hogy mivel senki nem jár a szerveren motorral rögtön megy az mg. Természetesen IC nem tudott válaszolni milyen esetben és hol látott engem ott. Továbbá felhozott egy tegnapi RP-t ,hogy ott voltam viszont sajnálatos módon én nem úgy ,hogy ez is öngól.
Bizonyíték (kép, log, videó): Logból kiderül.
Megjegyzés: Igazából csak kezd unalmassá válni ,hogy ha valaki motorral megy valahová vagy motorja van az rögtön MC tag. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy nyílt az MC és hasonlók viszont az ilyen esetekben ne legyen már ekkora MG a legtöbb játékos részéről.

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Szuperadmin
Üzenetek:872
-
Cső! A PK-t én fogom kezelni! Várom a felek válaszát! Minden bizonyíték kerüljön ide hozzászólás formájában! Illetve az MG gyanúról is kerüljön ide valami konkrétabb.

Illetve lenne egy kérdésem. Milyen RP sor lenne megfelelő egy megjegyzésre?

Golden

Lelkes Forumozó
Játékos
Gabriel Solarin
[14:14:40][js] Cesar Moreno mondja: Szereltetni jöttem.
[14:15:03][js] Lucas Hood mondja: Na jók legyetek *biccent*
[14:15:11][js] Cameron Molligan mondja: Viszont, meg ne haljon egy random motoros által.
[14:15:11][js] Salva Diaz mondja: Hát akkor szerintem rossz címre. Tegnapi után szerinted egy csavart is fogok neked arrébb tenni?
[14:15:18][js] *** Lucas Hood nevet.
[14:15:19][js] Cesar Moreno mondja: Tegnapi után ?
[14:15:22][js] Amaya Larsson mondja: Szép napot.
[14:15:24][js] *** Amaya Larsson mosolyog.
[14:15:26][js] Cameron Molligan mondja: Tegnap elvileg itt valakit meg öltek.
[14:15:28][js] Salva Diaz mondja: Ott volt az egész klub.
[14:15:28][js] *** Lucas Hood biccent.
[14:15:30][js] Salva Diaz mondja: Gondolom te is.
[14:15:33][js] Lucas Hood mondja: Igen.
[14:15:35][js] Cesar Moreno mondja: MIlyen klub ?
[14:15:41][js] Cameron Molligan mondja: Fasza.
[14:15:45][js] Cameron Molligan mondja: Vigyázzon magára.
[14:15:46][js] Cesar Moreno mondja: Azért mert egy motorral jöttem ?
[14:15:48][js] Amaya Larsson mondja: Ajjaj már megint a feszkó.
[14:15:48][js] *** Lucas Hood biccent.
[14:15:56][js] Salva Diaz mondja: Szerinted nincs arc memoriám vagy mi?
[14:16:09][js] Cesar Moreno mondja: Na és hol láttál te engem ami klubhoz köthető ?
[14:16:10][js] *** Cesar Moreno nevet.
[14:16:12][js] Cesar Moreno mondja: Tegnap este ?
[14:16:14][js] Cameron Molligan mondja: Valami probléma van? *Salva felé, közben Cesar felé tekint*
[14:16:39][js] Salva Diaz mondja: Ha nem is tegnap, de voltál már itt lent colorban. Nem vagyok két bites.
[14:16:49][js] Cesar Moreno mondja: Na mikor lehettem én itt Colorban ?
[14:16:54][js] Cesar Moreno mondja: Egy esetet mondj.
[14:17:01][js] Cesar Moreno mondja: Mert egy kurva motort hoztam szereltetni.
[14:17:10][js] Salva Diaz mondja (Cameron Molligan) felé: A srác szeretne itt szereltetni de itt nem nagyon fogg.
[14:17:11][js] *** Ashley Chamber leállított egy járművet.
[14:17:12][js] Amaya Larsson mondja: Helló.
[14:17:21][js] Cameron Molligan mondja: Na, azért moderáltan beszéljünk már.
[14:17:22][js] Ashley Chamber mondja: Hello, sziasztok!
[14:17:34][js] Salva Diaz mondja (Cesar Moreno) felé: Nem érdekel, itt nem lesz neked csinálva semmi.

Utoljára szerkesztve:

BeanSoup

Aktív Forumozó
Adminsegéd
Üzenetek:33
Salva Diaz
Szia(sztok).
Saját védelmemére feltudom hozni azt hogy már kétszer is volt itt a telepen a Latinos MC, mind a kétszer értesítve volt a rendvédelem. ( Részükről készült is jelentés, gondolom)
Az egyi eset pont az volt mikor én is itt voltam és az egyi tagom szájba verte boxerrel Cesar Moreno-t. Akkor a karakterem látta is hogy ő volt itt, és ha a telepen történik egy balhé akkor azt azért mindenki fejben tartja.

Értem én hogy nem volt rajta Color, de szerintem nem Clark Kent szemüvege egy Color. Hogy rögtön egy másik ember lesz.
Ha az egyik nap nem ugyan az a ruha van rajtam akkor már másik ember vagyok?
Valamint ma volt pont itt egy Latinos MC tag és rajta se volt Color írtam is egy /dt és azt adta be hogy:Sikerült neki tudja hogy ott volt a srác is.

[13:48:51][js] *** Salva Diaz méri végig a tagot miközben megy hátra, probálja össze rakni a képet a tegnapi tagokkal.
[13:48:52][js] *** Aurelius Ramos benyúl zsebébe.
[13:48:53][js] Evelyn Sergeant mondja: Ragyog ahogy kell.
[13:49:03][js] *** Aurelius Ramos kivesz egy köteg pénzt majd leszámol és átadja.
[13:49:10][js] *** Evelyn Sergeant lecsekkol rá, jobbjával elemeli.
[13:49:10][js] *** Aurelius Ramos átad $2000-t Evelyn Sergeantnak
[13:49:14][js] Evelyn Sergeant mondja: Kösz-kösz! *mosolyogva*
[13:49:15][js] Aurelius Ramos mondja: Köszönöm.
[13:49:19][js] Aurelius Ramos mondja: Sziasztok.
[13:49:19][js] *** Aurelius Ramos mosolyog.
[13:49:22][js] *** Aurelius Ramos beindított egy járművet.
[13:49:22][js] Evelyn Sergeant mondja: Szeva-szeva!
[13:49:22][js] [DT] *** Sikerült neki tudja hogy ott volt a srác is. / Zavaros neki a kép nincs meg a tag / Valami rélmik. [Salva Diaz]
[13:49:22][js] *** Aurelius Ramos kiengedi a jármű kézifékét.
[13:49:34][js] *** Salva Diaz dobja a rakiba.
[13:49:52][js] Salva Diaz mondja: Ez tudod hogy ki volt?
[13:50:05][js] Evelyn Sergeant mondja: Na ki?
[13:50:20][js] Salva Diaz mondja: Teganp ott volt a cangás banda egyik tagja.

Golden

Lelkes Forumozó
Játékos
Gabriel Solarin
Pont ezt az esetet szerettem volna én is felhozni. No az én esetemben semmiféle RP és DT sem volt azt mondjuk el Relaynek . Sem a felismerésnél sem pedig annál ,hogy bármikor megjegyezted volna az arcomat vagy tetkót vagy bármit amivel azonosítani tudnál. Mellesleg én egyetlen egyszer jártam ott amikor maximum ott láthattál de akkor sem történt RP ezzel kapcsolatban és a tegnapi balhétoknál sem voltam ott magyarán ott sem voltam "megjegyezhető".

BeanSoup

Aktív Forumozó
Adminsegéd
Salva Diaz
Értem én hogy te nem voltál ott, azt a részedre is írom. Nem is mondtam 100%-ra hogy te is ott voltál. Ott van a logban is.
De mint amint írtam is, voltál már lent és közvetlen veled verekedett az egyik emberem.
Valamint ha jól tudom nem kell azt RP-zni hogy mit is látok.
És engem is érdekelne hogy milyen RP sor lenne megfelelő egy megjegyzésre? Mikor nem kell azt RP-zni hogy mit is látok.

Golden

Lelkes Forumozó
Játékos
Gabriel Solarin
Itt a legfőbb dolog amin kirobbant az egész véleményem szerinti MG a motoron volt nem pedig magán a karakteren. Ha az egyiknél használod a másiknál nem ? Nem volt RP nálam de rögtön felismertél mert ott a motor de azt már nem tudtad hol voltam és mikor.( Ügyesen vissza kerested mikor lehettem ott ) Majd Relay eldönti mindent tud az esetről. Több hozzáfűznivalóm nincs.

BeanSoup

Aktív Forumozó
Adminsegéd
Salva Diaz
Azért történt a részemről DT a srácra mivel ő kocsival volt és nem is én szereltem neki, én akkor pont alkatrészt vettem. Mikor vissza értem akkor láttam hogy milyen karakter van bent és hogy nem motoron. Ezért érzetem úgy hogy a részére kell egy DT, de mikor te jöttél be motoron szinte ugyan abban a ruhában mint mindig vagy ( Bakancs, fekete nadrág, és egy szürke polo ) és gondolom már jártál itt azzal a motorral, mivel egy nagy motoros nem használ nyolc különbözőt. Drága pénzért csinál / csináltat egyet és azon éli az életét, vagy esetleg van még neki egy otthon.

Golden

Lelkes Forumozó
Játékos
Gabriel Solarin
Most szerintem ki is mondtad a lényeget. "Mivel ő kocsival volt" . Mellesleg , világos krémszínű nadrágba , fekete pólóba es egy csizmában voltam :) . Egy nagy motorosra ne aggassuk rá ,hogy hány motorja van mert abszolút nem tudhatod. Ezek megint csak üres mellébeszélések. Mint mondtad Relay eldonti .

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,023
-
Bírálatig zárom, mert az utolsó két hozzászólásnak érdemi része nem volt.

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Szuperadmin
Üzenetek:872
-
Szóval! Köszi mind a kettőtöknek, hogy kifejtettétek a nézőpontjaitokat. Nos, elsősorban nem várjuk el senkitől, hogy minden egyes új karakter találkozásnál RPzzen egy sort arról, hogy megjegyzi XY arcát, majd aztán újra találkozásnál meg felismeri XY arcát. Valószínű nem csinálja így senki, még a PK-t indító személy sem, aki ezt elvárja. A leírtak alapján többször is jártál a telepen civilben, colorban stb, ami már bőven elég, hogy valaki megjegyezzen. Illetve kifejteném, hogy attól mert valaki ruhát cserél, nem lesz felismerhetetlen.

Szuper Adminisztrátor hozzászólás
A PK jogtalan! Zárok!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó